Martitta88
Fanka BB :)
Ja mamDziewczyny, macie jakies ochraniacze na łóżeczko? Ja ostatnio kupilam, bo Olek bardzo sie przemieszcza wokól wlasnej osii uderzał głową w szczebelki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mamDziewczyny, macie jakies ochraniacze na łóżeczko? Ja ostatnio kupilam, bo Olek bardzo sie przemieszcza wokól wlasnej osii uderzał głową w szczebelki.
I tu juz nie masz obiekcji uduszenia?Ja mam![]()
Nie... Mikel ma duże łóżeczko i raczej i tak do ścian nie dosięga bo leży na środku. Ten otulacz to jest bardziej w sumie potrzebny w ciągu dnia bo ja się z Małym też w jego łóżeczku bawię że do roluje na plecach,kładę go na brzuszek... I żeby się wtedy nie poobijał. A na noc niepotrzebny mi ten otulacz tak na dobrą sprawę. Pełni bardziej funkcję dekoracyjną.I tu juz nie masz obiekcji uduszenia?
Dziewczyny, dawno się nie odzywałam.
Dziś byliśmy u lekarza i lekarka mówi że strasznie długi Maluch jest,że chyba będzie wysoki (my kupujemy już ciuchy na 74)- przypominam że urodził się 9 tygodni za wcześnie z miarą 50 cm.
Mam pytanie co do wagi,ile Wasze maluchy ważą teraz? Mój się urodził z wagą 2470, teraz 7.11 będzie miał 5 m-cy i waży 6420g...
Dziewczyny, macie jakies ochraniacze na łóżeczko? Ja ostatnio kupilam, bo Olek bardzo sie przemieszcza wokól wlasnej osii uderzał głową w szczebelki.
Mój 3,5-miesieczny waży 7,4 kgDziewczyny, dawno się nie odzywałam.
Dziś byliśmy u lekarza i lekarka mówi że strasznie długi Maluch jest,że chyba będzie wysoki (my kupujemy już ciuchy na 74)- przypominam że urodził się 9 tygodni za wcześnie z miarą 50 cm.
Mam pytanie co do wagi,ile Wasze maluchy ważą teraz? Mój się urodził z wagą 2470, teraz 7.11 będzie miał 5 m-cy i waży 6420g...
Ja mam takiego węża, działa jak warkoczja nie mam żadnego ochraniacza. Podoba mi się warkocz ale on bardzo dużo miejsca wg mnie zabiera w łóżeczku. I lubie ja widzieć z łóżka jak spojrzę a ochraniacz by mi ja zasłaniał. Ale kiedyś tak się wiercila ze miała głowę przy szczebelkach to prowizorycznie skręciłam kocyk i położyłam przy szczebelkach![]()