Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie dramat, co najmniej jak w 5 mscu. Jeszcze nie ćwiczę, w zasadzie to przez tą pandemię zamknęli mój klub fitnessDziewczyny, czy Wam również odstaje nadal brzuszek? Ogólnie ciało się dość tak powiem „pozbierało po porodzie”, natomiast dół brzucha na wysokości macicy wygląda jak w pierwszych miesiącach ciąży. Wiem, że to nie kwestia rozejścia mięśnia prostego brzucha, bo to miałam badane przez fizjo od razu po porodzie. Czytałam, że przez kp taki stan rzeczy utrzymuje się dłużej.
Ja też tak chciałam. Ale obawiam się że przeciągnę to, bo absolutnie nie mam pojęcia jak mi mlody będzie zasypiał, teraz zasypia przy piersi (na to nocne spanie) i w nocy jak się budzi to szybki cycuś i śpi... a bez piersi to co ja zrobię ?smoczka nadal nie umie ssać, albo nie chce...Ja tez planuje tylko i wylacznie piers do 6 miesiaca, ale nie dłużej. Potem chce zapanowac z powrotem nad swoim cialem
A to nie, to my "załatwiamy swoje sprawy" albo w salonie albo w drugim pokoju, przy Młodym nic nie robimyDla mnie tez nie ja sie bardzo ciesze bo se starszym niestety tak nie miałam nasz mlodziak spi z nami jakoś nie zaburza to igraszek z M hehe czasami się śmiejemy ze ma dodatkowe bujankoja mam na tyle mleka ze moj jest spokojny a jak nie jest to cycek heh i juz spokoj
Kochany śmieszekPozdrawiamy e-ciocie, kończymy 5.Zobacz załącznik 1202893 miesiąc![]()