Kocham Twoj wpis. Jest taki zyciowy!
Chyba tak po prostu jest jak się karmi ze dzien bez placka dniem straconym! Tuz oo urodzeniu jak odtechlam

wyglądałam lepiej niż teraz No ale... codziennie rzucam ten cukier, ale do cholery ile można żreć tej marchwi do kawy

Tak, to byl skok i nadal trwa chociaz juz die wycisza powoli. Generalnie moje dziecko jest zimnolubne i ostatnio spi z gołymi girami. Ta histeria ostatnio wzięła die z ubierania na cebulkę i ładowania do fotelika. Poszukuje miękkiej kurteczki zimowej do fotelika jak co. Jak macie jakieś patenty podeślijcie proszę. Ostatnio wyszła przy 5 stopniach body z długim i kurteczka wiosenna na to wiec musze przykrywać ja dwoma kocami. Inaczej sie nie da. Ale do gondoli kupilam kombinezon i zamierzam go użyć!

Ciekawe czy będzie się darla. Ale Ci zazdroszczę treningu. Mi by cycki odpadły No i dopiero wracają mi sily bo przeholowałam bez witamin i czulam się ciałem gorzej niż oliwka ma juz pewnie z 8 kilo. Jak podnoszę teraz moją psinę to musze uważać na sufit bo taka lekka się zrobila