Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj.Witam wszystkie przyszłe mamusie. Dzisiaj zrobiłam test i wyszła taka kreseczką jak poniżej na zdjęciu. Strasznie się boję, ponieważ w lipcu przeszłam zabieg łyżeczkowania w 10 tyg, bo ciąża zatrzymała się w okolicach 6 tyg. Mam już 11 latka w domu. Mam 38 lat, wiem stara już jestem. Na betę nie idę, bo przy ostatniej ciąży rosła mi do samego zabiegu i było ponad 120 tys. Nie chcę się denerwować przyrostami, wiem, że co ma być to i tak będzie. Ale strach mnie ogarnął Paniczny. W duchu się bardzo cieszę, ale różnie to bywa. Mąż jeszcze o niczym nie wie. Teraz będę sprawdzać czy kreska ciemnieje i zapisuje się odrazu na wizytę. Ostatnia @ miałam 18 października. Pierwszy cykl po zabiegu miał 23 dni, a ten nie wiem ile by miał. Wcześniejsze trwały 24_28 dni. Czy mogę do Was dołączyć?
Witaj,Cześć Dziewczyny
Chciałam do Was dołączyć, bo wszystko wskazuje, że rownież będę lipcową mamą. Test zrobiłam dzisiaj rano i wyszedł pozytywny. Termin wychodzi na 10 lipca. Jest to moja czwarta ciąża.
Pozdrawiam ciepło![]()
Ja może miałam usg 2 razy robione tylko, wizyta pierwsza dopiero po 12 tyg. I może jeszcze ze 4 wizyty. Żadnych wyników oprócz morfologii a no i mierzyła mi obwód brzucha centymetrem. Piłam też glukoze w postaci lucozadyhej, chciałam się dopytać jak tu robią usg jak prowadzą ciążę od początku
O ja tydz temu test i termin na 15.lipca jak to jestCześć Dziewczyny
Chciałam do Was dołączyć, bo wszystko wskazuje, że rownież będę lipcową mamą. Test zrobiłam dzisiaj rano i wyszedł pozytywny. Termin wychodzi na 10 lipca. Jest to moja czwarta ciąża.
Pozdrawiam ciepło![]()
O jak fajnie, następna dojrzała mamaWitaj.
Ja jestem 4 lata od Ciebie starsza. Mam 2 dorosłych dzieci i jedno 15 letnie. A w brzuchu dwa kolejne. I wcale się nie martwię wiekiem, wiek to tylko liczba
I popieram wstrzemięźliwość z betą. To tylko stres niepotrzebny.
Witaj,
termin masz w moje urodziny.
Gratuluję wszystkim nowym dziewczynom![]()
Po prostu później zrobiła test, nie wszyscy robią test od razu po przegapionej @. Ja sie kiedyś po 3 tygodniach zorientowałam, że coś dziwnie długo @ nie ma.O ja tydz temu test i termin na 15.lipca jak to jest![]()
Ano może i takPo prostu później zrobiła test, nie wszyscy robią test od razu po przegapionej @. Ja sie kiedyś po 3 tygodniach zorientowałam, że coś dziwnie długo @ nie ma.
spokojnie. odbiorą odpowiednią dietę i czasami to pomaga a jak nie to dostaniesz insulinę. Ja miałam zdiagnazowana cukrzycę ciążowa w ostatnim trymestrze ciąży. u mnie wystarczyła odpowiednią dieta. Mała urodziła się duża i zdrowa. jedyną niedogodność to konieczność kucia się 7 razy dziennie i mierzenia poziomu cukru. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie było dobrze.Ale przeciez jak bedziesz trzymav dietę to powinno byc ok
Po prostu później zrobiła test, nie wszyscy robią test od razu po przegapionej @. Ja sie kiedyś po 3 tygodniach zorientowałam, że coś dziwnie długo @ nie ma.
W pierwszej ciąży hmmm przegapiam brak okresu oprawie 10 dni ...czasami tak bywa
Ja mieszkam w Anglii. U nas standardowo są 2 usg, prenatalne, krew, mocz na każdej wizycie z położną, słuchanie serduszka. Też miałam krzywą tylko u mnie było coś innego niż lukozada..hej, chciałam się dopytać jak tu robią usg jak prowadzą ciążę od początku