reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Hejka, również Was pozdrawiam. Ja robilam test tydzień temu-2 kreski hura! Odrazu w ten sam dzień zrobiłam test hcg z krwi: 3364, co wskazuję na 5-6 tydzień. Staraliśmy się ponad 3 lata, więc radość wielka. W sobotę idę do ginekologa, więc trzymam kciuki, że wszystko ok. Pozdrawionka i zdrówka❤

Załączniki

• IMG_20201107_052944.jpg
    IMG_20201107_052944.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 101
Niestety z całkowitym zwolnieniem jeśli nie wymiotujesz bedzie ciężko. Jesli powiesz w pracy, ze jesteś w ciąży gdy już otworzą to w tych czasach pracodawca musi zrobić z tobą risk assessment. Jeśli nie sa w stanie zagwarantować Ci bezpiecznej pozycji ze względu na covid, to powinni Cię zawiesić przy pełnej pensji do czasu wyjscia na macieżyński. Furlough został przedłużony do Marca wiec prawdopodobnie się załapiesz. Poczekaj do zdjęcia lock down by im powiedzieć . Normalnie gdyby nie covid musiałabyś pracować, tu kobiety normalnie chodzą do pracy chyba, że serio źle się czują.. Także covid działa na Twoja korzyść.
Ok. Dziękuje za informacje. Mam tą cicha nadzieje, że w grudniu nadal nie otworzą restauracji, chociaż w grudniu to zawsze największe utargi są. Ciekawe co rząd wymyśli..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry