Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiszone z majonezem?Ja od 4 lat stopniowo się odchudzałam. Schudłam prawie 30kg. Myślałam, że przy moim odżywianiu, zdrowym bo tego się nauczyłam przez te lata będzie mi w ciąży jakoś łatwiej a nie jest. Są pokusy na kiszone z majonezem a obok chipsów nie potrafię przejść obojętnie.
Kiszone z majonezem?![]()
Jeszcze Ci sie powiekszaJa tez wieczorami jestem wzdeta jak beczka śledzii mam niestety zaparcia. U mnie z piciem wody tez słabo niestety
jutro zaczynam 7 tydzień i nie czuje jeszcze bólu piersi
a tak chciałam żeby się choć trochę powiększyły
![]()
Jeszcze Ci sie powiekszami poki co tez sie nie powiekszyly ale moze dlatego ze karmie.
Ale mam wrażenie ze tego pokarmu co raz mniej.
Ej dziewczyny na glownym forum pojawil sie nasz wątek tyle ze pusty (pewnie zalozony z automatu). Moze powinniśmy sie tam przeniesc, zeby inne lipcowe mamy mialy nas łatwiej znalezc? Albo chociaż jakiegos linka tam dac do nas
Zobacz załącznik 1199828
Przyszlam troche ponarzekac
Chyba pije za malo wody (tak wiem moja wina) ale ja nie umiem sie przemóc bo jak jest zimno to mi sie po prostu nie chce. A juz czuje ze cos mnie kuje po lewej stronie - oby to nie zastoj.
Od razu spanikowam i zaczęłam więcej pic.
Po drugie jestem bliska [emoji3061][emoji1785]
Jest mi ciezko na brzuchu
O to tez. Nie moge sie zalatwic. Ale moze to po witaminach bo chyba zelazo daje takie skutki uboczne