Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie wstałam pół godziny temu. Samopoczucie dobre. Dziewczęta czy też macie takie intensywne sny? o ludziach których nie widzieliście od lat? Kurde ja co noc. aż spać ciezko hah
Hej wszystkim! Przepraszam, że się nie odzywam ale mam tyle zajęć, że mi czasu na wszystko brakuje. Powiem Wam, że się boję cieszyć, żeby znowu nie było jak ostatnio [emoji20]. Ale przeczytałam cały Wasz poprzedni wątek. Trochę tego było. Do ginekologa jeszcze się nie zapisałam, bo nie wiem za bardzo na kiedy, żeby już coś było widać. Tym bardziej, że nie wiem kiedy teraz powinnam dostać @. Dzisiaj mam 25dc. Poczekam jeszcze do końca tyg, żeby upewnić się, że to nie biochemiczna i zrobię test kolejny czy kreska ściemniała. A Wy już wszystkie byłyście na pierwszej wizycie?
Ja wizytę mam jutro. Liczę na to, że będzie widać pęcherzyk. Dzisiaj 5+3tcHej wszystkim! Przepraszam, że się nie odzywam ale mam tyle zajęć, że mi czasu na wszystko brakuje. Powiem Wam, że się boję cieszyć, żeby znowu nie było jak ostatnio. Ale przeczytałam cały Wasz poprzedni wątek. Trochę tego było. Do ginekologa jeszcze się nie zapisałam, bo nie wiem za bardzo na kiedy, żeby już coś było widać. Tym bardziej, że nie wiem kiedy teraz powinnam dostać @. Dzisiaj mam 25dc. Poczekam jeszcze do końca tyg, żeby upewnić się, że to nie biochemiczna i zrobię test kolejny czy kreska ściemniała. A Wy już wszystkie byłyście na pierwszej wizycie?