reklama

Lipcowe mamy 2021

Jeszcze Ci sie powieksza ;) mi poki co tez sie nie powiekszyly ale moze dlatego ze karmie.
Ale mam wrażenie ze tego pokarmu co raz mniej.

Ej dziewczyny na glownym forum pojawil sie nasz wątek tyle ze pusty (pewnie zalozony z automatu). Moze powinniśmy sie tam przeniesc, zeby inne lipcowe mamy mialy nas łatwiej znalezc? Albo chociaż jakiegos linka tam dac do nas ;)
Zobacz załącznik 1199828
a może jak admin napisze do Ani to ona nas tam z otwartym wątkiem da rade przenieść?

reklama
A wiec jak pisałam wyżej pierwsze usg 14 listopada. Wstępny termin porodu 7 lipca.

Ja mam taki problem ze jestem zupełnie sama od poniedziałku do piątku. Czuje głód, ale jestem tak leniwa ze nie chce mi się nic robić. Nie jadam kolacji 😔
W piątek wraca mąż mam nadzieje z już ostatniej delegacji.. jak pisałam wcześniej mieszkam w Anglii a rodzinie chcemy powiedzieć o ciąży dopiero na święta - gdy zjedziemy do Polski 😊
U mnie podobnie, też nic nie mówię rodzinie w Polsce przed świętami raczej. Powiedzialam mamie poprzednim razem w 5 tygodniu a w 7 zaczelam krwawić.. Ona już się rozgadala wszystkim wiec teraz cisza.. nic nie mówię.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry