reklama

Lipcowe mamy 2021

Dziewczyny a pytanie z innej beczki.. jakie witaminy polecacie? mi endo kazal brac jeszcze przed zajsciem prenatal uno i 6 tys dziennie witaminy d3, czy moge je kontynuowac? D3 nadal biore kwas foliowy biore folik ... ale jutro zamierzam kupic znow te prenatal uno bo skonczylo mi sie z okolo miesiac temu.
Ja jeszcze mam pregna start i Wit d3 oraz c

reklama
Dziewczyny a pytanie z innej beczki.. jakie witaminy polecacie? mi endo kazal brac jeszcze przed zajsciem prenatal uno i 6 tys dziennie witaminy d3, czy moge je kontynuowac? D3 nadal biore kwas foliowy biore folik ... ale jutro zamierzam kupic znow te prenatal uno bo skonczylo mi sie z okolo miesiac temu.
ja niestety jestem z tych antywitaminowych, jeśli się nie ma się konkretnych niedoborów. Lepiej postawić na dobrą wodę mineralną z dużą zawartością składników i wartościowe jedzenie. Ale oczywiście każdy decyduje sam. To tylko moje zdanie.
Ja biorę jedynie wit. D i kwas foliowy.

ja niestety jestem z tych antywitaminowych, jeśli się nie ma się konkretnych niedoborów. Lepiej postawić na dobrą wodę mineralną z dużą zawartością składników i wartościowe jedzenie. Ale oczywiście każdy decyduje sam. To tylko moje zdanie.
Ja biorę jedynie wit. D i kwas foliowy.
tak to prawda tez jestem za naturalnym dostarczaniem z tym ze niektorych rzeczy ktore dostarczaja odpwiednie dawki danych witamin zwyczajnie nie lubie lub nie toleruje. Zaopatrze sie wiec w te witaminy ktore bralam i dodatkowo bede zzerac mase witamin z zarcia powinno byc ok 😊

reklama
Jeśli chodzi o wit D3 to jaką ilość dziennie przyjmujecie? Ile jednostek? Ja biorę coś takiego.
20B7D678-E7FD-4238-B7CB-937C301644F8.jpeg
1ED4AAB2-B5F7-4485-90D0-A993BD5E2649.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry