reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, tak was czytałam w sprawie wit D3 i piszecie, że bierzecie po 6000j. Bierzecie na własną rekę taką dawkę czy konsultowałyście z lekarzem? Wiem, że przyjęte normy w internecie są niewystarczające, ale ja trochę się boję sama brać taką dawkę. Póki co jestem na 4000j. Dwa tysiące mam w kapsułkach Mama Dha Premium a kolejne dwa biore osobno w Vigantoletten max.

ja jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie. Ale wierzę, że wszystko jest okej i najgorsza rzecz jaką można zrobić to czytać w necie. Naprawdę, to dopiero początek ciąży, zostało jeszcze dużo czasu, zwariujemy jak będziemy się tak nakręcać i doszukiwać nieprawidłowości. Ja tam się nie dam w to wmanewrować 🙃
Ja jak wczoraj sie was naczytalam to jakos stres mnie ogarnal ze musiałam wyjsc z forum

Dziewczyny, tak was czytałam w sprawie wit D3 i piszecie, że bierzecie po 6000j. Bierzecie na własną rekę taką dawkę czy konsultowałyście z lekarzem? Wiem, że przyjęte normy w internecie są niewystarczające, ale ja trochę się boję sama brać taką dawkę. Póki co jestem na 4000j. Dwa tysiące mam w kapsułkach Mama Dha Premium a kolejne dwa biore osobno w Vigantoletten max.
6000j??? O rany, to koszmarnie dużo! Ja biorę 2500. Witaminy też można przedawkować, jak wszystko, a nadmiar szkodzi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry