frankowamama
Fanka BB :)
Muszą być przydatne i konkretne, skoro co rusz są niedostępne na stronie
No właśnie też dużo pozytywnych opinii słyszałam[emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie też dużo pozytywnych opinii słyszałam[emoji16]
Ja mam dokładnie to samo ze spaniem, cała noc się wiercę, przykrywam, rozkrywam.Kurczę, oczywiście oby jak najdłużej ale ja nie mam żadnych typowych objawów! Mdłości miałam może ze dwa razy, takie delikatne że nie wiedziałam czy to zgaga czy mdłości.
Jedyne co to w nocy coś źle mi się śpi, jak nie siku to gorąco, jak gorąco to za chwilę zimno.
Dziewczyny czy któraś z Was również nie odczuwa żadnych zmian w piersiach? [emoji17]
Ja tez dokładnie 6+2Ja zaczęłam odczuwać dopiero 2 dni temu a u mnie już 7 tydzień (6+2). Martwiłam się tym trochę, bo inne dziewczyny już pisały dawno o tym, że powiększyły się im piersi i bolą, ale przyszło i do mnie [emoji30]
Powiedz mi kiedy miałaś 1dc? Bo chyba podobny termin mamy![]()
U mnie raz noc, że spać nie moge następna, że spałabym 12 godzin no ale niestety trzeba było wstać do pracy [emoji2372] niestety lodówki dalej nie mogę otwierać, bo bierze mnie na wymioty. Dzisiaj na śniadanie zjadłam dwa orzechy brazylijskie i zapilam mlekiem, bo niczego innego nie byłam w stanie [emoji2360] nie mam na nic ochoty. Dzień w dzień popołudniami uciskaja mnie spodnie, nieważne co zjem. No ale mogło być gorzej więc nie narzekam. Dalej się stresuje co będzie jak powiem o ciąży w pracy, bo mam wrażenie że traktują mnie tam jak gówniarę, pomimo tego że od 3 lat mieszkam na swoim, od dwóch lat mam męża... Ale w sumie to mało ważne przy dzidzi, ważne żeby z nią było wszystko ok, reszta jakoś się ułoży [emoji2372]
moja najmłodsza córka też ma na imię Kalina
Ale waga i długość się nie zgadza, bo u nas było 3880 i 58cm.