7tcA który tc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
7tcA który tc?
Tak próbowałamO to już rozumiem, no faktycznie troche może być ciężko. Mozliwe, ze bedziesz musiała poczekac. A próbowałaś dawać MM np z bidona?
Ciemniejąwczoraj przestałam krwawic. po dzisiejszej konsultacji z lekarzem wykonałam ( zgodnie z zaleceniem) test (jakieś 20 minut temu). albo mnie się wydaje albo jest przyrost (wyrazniejszy test ). Przyznam, że nic nie rozumiem ... wizyta u lekarza rodzinnego dopiero w środę...
U mnie mąż przejął usypianie ale dalej walczymy bo usypia jedynie na rękachJa muszę spróbować z tym mlekiem właśnie. W nocy sie nie budziła już potem na to mleko? Bo On się ciagle budzi 2-3 razy na pierś i się boję , że to nasza przeszkoda główna.
a szybko Lea załapała picie mleka? Bo ja raz dałam Szymkowi w bbox i po łyku rzucił w kąt i nie chciał za nic do buzi... I się poddałam...U mnie mąż przejął usypianie ale dalej walczymy bo usypia jedynie na rękachObecnie pije jeden bidon do snu i przesypia całą noc a czasem się budzi i wtedy dostaje znowu mleko z bidonu. A odstawiałam we wrześniu wiec niedawno. Śpi dużo lepiej odkąd zakończyliśmy kp.
Dajesz mi nadzieje! Dziękuję za to!U mnie mąż przejął usypianie ale dalej walczymy bo usypia jedynie na rękachObecnie pije jeden bidon do snu i przesypia całą noc a czasem się budzi i wtedy dostaje znowu mleko z bidonu. A odstawiałam we wrześniu wiec niedawno. Śpi dużo lepiej odkąd zakończyliśmy kp.
Na początku piła tak malutko po 20/30ml a teraz cały bidon a czasem i to mało, więc może Szymek też potrzebuje czasu na zaakceptowanie nowego smaku? Ja kupuje to bio z piątnicy.a szybko Lea załapała picie mleka? Bo ja raz dałam Szymkowi w bbox i po łyku rzucił w kąt i nie chciał za nic do buzi... I się poddałam...
dziękuję. martwiła się, że sobie wmawiamCiemnieją![]()
muszę spróbować, może jakoś załapie smak. Ja i z kakao próbowałam, ale w sumie ani Szymek ani Kuba nie lubią tego smaku. Chyba po mężu, bo ja kakao uwielbiamNa początku piła tak malutko po 20/30ml a teraz cały bidon a czasem i to mało, więc może Szymek też potrzebuje czasu na zaakceptowanie nowego smaku? Ja kupuje to bio z piątnicy.