Sarciasta
Fanka BB :)
Okropny problem mialabym z chlopakiem... Smiac mi sie chcialo jak w zeszlym roku kupilam auto a z tylu jeszcze niemiecka naklejka.. "Clara"Chłopiec Michał
Dla dziewczynki nie możemy się dogadać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Okropny problem mialabym z chlopakiem... Smiac mi sie chcialo jak w zeszlym roku kupilam auto a z tylu jeszcze niemiecka naklejka.. "Clara"Chłopiec Michał
Na córkę czekam 8lat więc jest jedno niezmienne Łucja(Lusia) a chłopczyk... w domu mam Kube, Bartka i Maćka więc tym razem Tadzio lub FilipDziewczyny .. ja wiem ze szybko ale macie jakies w glowie imiona takie ktore wyjatkowo wam sie podobaja.. Ja tak sobie myslalam ze syn to chyba Marcel by byl.. a corka zawsze mowilam Klara bo by byla Sara (to ja) i Klara![]()
Ja dla dziewczynki obstawiam Klara, Nina, Tatiana, Kalina ale mojemu żadne z tych nie pasujeOkropny problem mialabym z chlopakiem... Smiac mi sie chcialo jak w zeszlym roku kupilam auto a z tylu jeszcze niemiecka naklejka.. "Clara"z dzidzia w tle.. mowie no tak to przeznaczenie
Mi sie podoba jeszcze Wiktor i Dorian. Ale mysle ze Marcel przejdzie.. choc moj tez krecil nosem a dla dziewczynki piekne tez Wanessa, Michalina, Eliza... no duzo tego
![]()
Lucja moja babcia kocham to imięNa córkę czekam 8lat więc jest jedno niezmienne Łucja(Lusia) a chłopczyk... w domu mam Kube, Bartka i Maćka więc tym razem Tadzio lub Filip
Myślimy Zosi a chłopiec Kacepr albo FranciszekChłopiec Michał
ZosiaMyślimy Zosi a chłopiec Kacepr albo Franciszek
Ja dla dziewczynki obstawiam Klara, Nina, Tatiana, Kalina ale mojemu żadne z tych nie pasuje![]()
Jakbyśmy dawali na imię po dziadku to byłby Andrzej ( obaj dziadkowie tak maja na imię) Mnie się osobiście nie podoba jako imię dla mojego dzieckaJa się zastanawiam nad Marysią, Basią, Kają, Michaliną, Liwią, Polą i Jaśminą także szeroki wachlarz możliwości.chłopięce- Tadeusz, Henryk, Jerzyk, Wojtuś lub po męża dziadku Felek.
![]()
Dziewczyny .. ja wiem ze szybko ale macie jakies w glowie imiona takie ktore wyjatkowo wam sie podobaja.. Ja tak sobie myslalam ze syn to chyba Marcel by byl.. a corka zawsze mowilam Klara bo by byla Sara (to ja) i Klara![]()