Honka30
Fanka BB :)
A mi się bardzo podoba Andrzej mówilibyśmy JędrekJakbyśmy dawali na imię po dziadku to byłby Andrzej ( obaj dziadkowie tak maja na imię) Mnie się osobiście nie podoba jako imię dla mojego dziecka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mi się bardzo podoba Andrzej mówilibyśmy JędrekJakbyśmy dawali na imię po dziadku to byłby Andrzej ( obaj dziadkowie tak maja na imię) Mnie się osobiście nie podoba jako imię dla mojego dziecka
A mi się bardzo podoba Andrzej mówilibyśmy Jędrek![]()
My myślimy wstępnie :Dziewczyny .. ja wiem ze szybko ale macie jakies w glowie imiona takie ktore wyjatkowo wam sie podobaja.. Ja tak sobie myslalam ze syn to chyba Marcel by byl.. a corka zawsze mowilam Klara bo by byla Sara (to ja) i Klara [emoji28]
Na córkę czekam 8lat więc jest jedno niezmienne Łucja(Lusia) a chłopczyk... w domu mam Kube, Bartka i Maćka więc tym razem Tadzio lub Filip
A ja jeszcze bym pospala a tu trzeba wstać do pracy....Jest 5 rano a ja spać nie mogęjuż odwiedziłam rano toaletę na "karmienie bocianow" i myślę, jak przebiegnie dzisiejsza wizyta. czy wszystko bedzie dobrze ....
miłego dnia dziewczynypowodzenia na wizytach i badaniach
![]()
spokojnego dnia w pracyA ja jeszcze bym pospala a tu trzeba wstać do pracy....
Trzymam kciuki za wizyty wasze
Dzięki...spokojnego dnia w pracy![]()
zazdroszcze braku mdłościDzięki...
Jak dobrze, że zero mdłości to pracować można