reklama
K
Katijah
Gość
Oj współczuję wymiotówA ja właśnie muszę wychodzić do pracy a pierwsze wymioty zaliczone [emoji2360] masakra [emoji24]
claudii
Fanka BB :)
Mąż kazał mi od razu iść na chorobowe jak mnie zobaczył... No ale w czwartek wizyta dopiero po niej chce powiedzieć w pracy o ciąży, pozamykać kilka spraw i dopiero potem mogę myśleć o jakimkolwiek zwolnieniu [emoji2360][emoji30]
Oj współczuję wymiotów
W domu mamy już LaureDziewczyny .. ja wiem ze szybko ale macie jakies w glowie imiona takie ktore wyjatkowo wam sie podobaja.. Ja tak sobie myslalam ze syn to chyba Marcel by byl.. a corka zawsze mowilam Klara bo by byla Sara (to ja) i Klara![]()

Obecnie nie mamy jeszcze wytypowanych imion
Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa i zarazem przerażona sytuacja
Dziś jest u mnie 5t2d robiłam beta HCG 12.11 - 167 powtórzyłam 14.11 - 377. Za chwilę wybieram się na kolejną bo od wczoraj totalnie ustały mi wszystkie objawy tzn dużo ich nie było tylko lekko bolące sutki przy dotyku oraz lekkie kłucia w macicy i jajnikach. Od wczoraj zero ... Nic kompletnie
Jak u Was z tymi objawami są były ?

Wrzosek
Wczoraj mi lekarka powiedziała ze objawy ani ich brak nie sa wyznacznikiem dobrze rozwijającej sie ciąży. Masz ładny przyrost bety. Głowa do góry.Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa i zarazem przerażona sytuacjaDziś jest u mnie 5t2d robiłam beta HCG 12.11 - 167 powtórzyłam 14.11 - 377. Za chwilę wybieram się na kolejną bo od wczoraj totalnie ustały mi wszystkie objawy tzn dużo ich nie było tylko lekko bolące sutki przy dotyku oraz lekkie kłucia w macicy i jajnikach. Od wczoraj zero ... Nic kompletnie
Ja jednego dnia mam objawy a innego czuje sie bardzo dobrze i nie mam.
U mnie dzisiaj 5tc +4d i póki co to tylko boli mnie biust ( najbardziej w nocy /rano) , klucie w macicy i jajnikach bardziej odczuwałam do weekendu a póki co spokój.. Tyle tylko że bete w piątek miałam 845 , dzisiaj powtarzam wiec zobaczymy.Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa i zarazem przerażona sytuacjaDziś jest u mnie 5t2d robiłam beta HCG 12.11 - 167 powtórzyłam 14.11 - 377. Za chwilę wybieram się na kolejną bo od wczoraj totalnie ustały mi wszystkie objawy tzn dużo ich nie było tylko lekko bolące sutki przy dotyku oraz lekkie kłucia w macicy i jajnikach. Od wczoraj zero ... Nic kompletnie
Też się mega martwię bo dwa lata temu poronilam w 8 tyg (zarodek nie rozwijał się od 6 tygodnia
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ❤
Kasia03_88
Ja jeszcze bocianów nie karmię, ale znów pół nocy nieprzespanej, bo jakoś nie mogłam sobie znaleźć miejsca, jak już zasnęłam obudził mnie wielki głódJest 5 rano a ja spać nie mogęjuż odwiedziłam rano toaletę na "karmienie bocianow" i myślę, jak przebiegnie dzisiejsza wizyta. czy wszystko bedzie dobrze ....
miłego dnia dziewczynypowodzenia na wizytach i badaniach
![]()

Wszystko będzie dobrze! Czekamy na info po wizycie

I ja Wam życzę miłego dnia!
Kasia03_88
U mnie dla dziewczynki Hania, choć dzisiaj pomyślałam jeszcze o Zosi. A dla chłopca Antoś lub Wojtuś (mój brat jest Wojtek, całe życie mówiłam mamie jak paskudnie dziecko nazwała, a teraz tak mi się bardzo podobaDziewczyny .. ja wiem ze szybko ale macie jakies w glowie imiona takie ktore wyjatkowo wam sie podobaja.. Ja tak sobie myslalam ze syn to chyba Marcel by byl.. a corka zawsze mowilam Klara bo by byla Sara (to ja) i Klara![]()

reklama