reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
U mnie kreski coraz ciemniejsze, z tym że ja ostatni raz sikam przed spaniem i następny dopiero rano. To mój dzisiejszy test:
Mi apka pokazała, że wczoraj powinnam mieć okres, zaś inna, że 2 listopada. Kreski nadal są słabe, ale nie dziwota jak śpię i co 2 godziny wstaje sikać.
Tyle tego dobrego, że nie słabną, a jest taka sama, więc nadzieja jest.
Zadzwoń do lekarza i mu to powiedz, przecież Cie nie wyśmieje, że się martwisz
IMG_20201030_062450.jpeg

Witamy, zapraszamy :) im nas więcej tym lepiej, oby jak najwięcej jeszcze testujących w listopadzie tutaj wpadło [emoji3590]
Witajcie dziewczyny, chętnie do Was dołaczę. Termin porodu mam co prawda na 30 czerwca (z OM) ale to jest moja czwarta ciąża i wiem, ze po USG ten termin się przesunie - moje dzieci na poczatku się nigdy nie spieszą, a w dodatku z doświadczenia wiem, ze bedę mieć wywoływany poród 10 dni po terminie jak zawsze, wiec i tak urodzę ok 10 lipca :)
Mam wiec nadzieję, ze mnie nie wyrzucicie z powodu tego szczegółu :)

Chyba 22 dpo, co? Czy 22 dc jednak?
Witajcie dziewczyny, chętnie do Was dołaczę. Termin porodu mam co prawda na 30 czerwca (z OM) ale to jest moja czwarta ciąża i wiem, ze po USG ten termin się przesunie - moje dzieci na poczatku się nigdy nie spieszą, a w dodatku z doświadczenia wiem, ze bedę mieć wywoływany poród 10 dni po terminie jak zawsze, wiec i tak urodzę ok 10 lipca :)
Mam wiec nadzieję, ze mnie nie wyrzucicie z powodu tego szczegółu :)

reklama
Dziękuję
Dziewczyny, dlaczego ten temat tak trudno znaleźć? Wszystkie miesiące są na górze, ja już ponad tydzień czekałam aż ktoś założy wątek :) a dzisiaj niechcący na niego wpadlam.
Kiedy planujcie l 4?
Ja już rozmawiałam z szefem, bede pracować po 4 godziny dziennie w domu lub w biurze, tutaj już sama zdecyduje. Ale najpierw muszę przeszkolić osobę na moje miejsce. Także póki co nie planuje l4 :) zobaczymy jak będę się czuć bo to jest najważniejsza kwestia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry