Gigi Tg
Fanka BB :)
Też miałam niedawno 2 takie snyDziewczyny a wiecie co.... Ja spać nie mogę bo.... Budzą mnie orgazmy przez sen.... No poprostu kosmos .. tylko raz tak miałam wcześniej-w poprzedniej ciąży ale pod koniec a nie na początku![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też miałam niedawno 2 takie snyDziewczyny a wiecie co.... Ja spać nie mogę bo.... Budzą mnie orgazmy przez sen.... No poprostu kosmos .. tylko raz tak miałam wcześniej-w poprzedniej ciąży ale pod koniec a nie na początku![]()
Niby fajnie ale w sumie mam męża to w nocy wolę się wyspaćTeż miałam niedawno 2 takie sny![]()
Oczywiście wczoraj tak miałam jadąc autem. Gin mówił że bóle podbrzusza są normalne na tym etapie bo więzadła się rozciągają i macica też. Oczywiście jeszcze teraz intensywnie kształtuje się łożysko wiec podrażnia ścianę macicy ja czuje kłucie i czasem dość silny ból w miejscu gdzie jest zarodekHej dziewczynki mam pytanie czy miałyście bole brzucha jak na okres a chwilami nawet silniejsze a jednak okazalo się że to byla ciąża?
Zrobia jak najbardziej, ale koszt ok.250e usg i test pappa. W Polsce kobiety po 35r.z.jak ja maja to badanie darmowe
Dziewczyny niby w Polsce darmowe po 35 roku ale jaka tego jakość? Sprzęt i szkolenia kosztują dlatego też i samo to badanie swoje kosztuje. W Krakowie obecnie prywatnie 300/400zl za usg 1 trymestru, co umówmy się w kraju gdzie zarabiamy w zł jest też dużo. Ja sporo oszczędzam bo mam pakiet medyczny w luxmed ale normalnie prowadząc tutaj całą ciąże prywatnie dużo kasy idzie. Co do prenatalnych jestem ogromnym zwolennikiem, ja wole wiedzieć wcześniej gdyby miało być coś nie tak. Medycyna daje nam takie możliwości więc korzystajmy.wiem właśnie, że w Polsce darmowe.. tutaj te ceny to jest dramat, u mojego kosztuje to około 150 euro. ale w razie gdybyś robiła to pamiętaj że tutaj w De ubezpieczalnia zwraca koszty różnych badań. m.in prenatalne, toxoplazmoza czy nawet pakiet dodatkowych usg.
Też mam takie bóle i to codziennie. Mam nadzieję że wszystko się tam ok tworzy, nie jest to jakiś mocny ból i ciągły ale raczej taki punktowy i powracający na kilka minut. I czasem też promieniuje od krzyża, ale zakładam że to właśnie po prostu rozciąganieOczywiście wczoraj tak miałam jadąc autem. Gin mówił że bóle podbrzusza są normalne na tym etapie bo więzadła się rozciągają i macica też. Oczywiście jeszcze teraz intensywnie kształtuje się łożysko wiec podrażnia ścianę macicy ja czuje kłucie i czasem dość silny ból w miejscu gdzie jest zarodek![]()
W każdej z czterech ciąży miałam takie bóle jak na okres i pamiętam że za każdym razem przez pierwsze dwa tygodnie latałam do łazienki jak poczułam jakąkolwiek wilgoć sprawdzać czy przypadkiem nie krwawie. Teraz też tak miałam... do środy dopóki serduszka nie zobaczyłamTeż mam takie bóle i to codziennie. Mam nadzieję że wszystko się tam ok tworzy, nie jest to jakiś mocny ból i ciągły ale raczej taki punktowy i powracający na kilka minut. I czasem też promieniuje od krzyża, ale zakładam że to właśnie po prostu rozciąganie
Ja przy pustym jaju płodowym miałam większe objawy niż teraz.Wiecie, że ją też mam shizy jeśli chodzi o puste jajo.... Niepokoi mnie brak objawów![]()
A sie zastanawiam czy wtedy tez jest cialko zolte czy nie ma?Współczuję
Też się boję że 30 okaże się że puste jajo płodowe. Już raz tak miałam![]()
Przestan, maly biust nie znaczy ze nie będziesz miala pokarmu. Sama mam maly a karmie juz rok. To zalezy nie od wielkości biustu a od kanalikowJa co chwile mam sny ze urodziłam i nie potrafiłam nakarmić
Boje się, że faktycznie nie dam rady. Cycki mam tak małe jak dwie śliwki i nic a nic póki co nie rosną, nie bolą..![]()