Kruszynka1988
Fanka BB :)
Ja też mam taką nadzieję żeby nasze włosy się szybko zregenerowały [emoji4]Mi też bardziej wypadają, ale to pewnie hormony. Mam nadzieję, że trochę się to unormuje, bo nie chciałabym ich ścinać[emoji20]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam taką nadzieję żeby nasze włosy się szybko zregenerowały [emoji4]Mi też bardziej wypadają, ale to pewnie hormony. Mam nadzieję, że trochę się to unormuje, bo nie chciałabym ich ścinać[emoji20]
Ja jakoś 2 lata temu nauczyłam się na siłę pić wodę, bo wcześniej to odruch wymiotny miałam. Teraz mnie odrzucilo@Katrinaka
A idź... Mam tak suchą skórę że stopy i nogi od kostki po kolano są pokryte białym suchym naskórkiem. Ja zawsze miałam problem z piciem wody... po prostu o tym nie myślę i zapominam![]()
Ja farbuje normalnie,nie wiem czy tylko rozjaśniaczy nie wolnoJa mam bardzo sucha skore ogolnie , dodatkowo lecze egzeme.. wyszlo po tych wszystkich plynach do dezynfekcji i teraz juz nawet plyn do mycia naczyn mnie uczula..A co do wlosow wlasnie jakos wyjatkowo sa ladne i nie wypadaja mam dlugie do pasa wiec wiadomo zawsze gdzies ten czarny klak wyleci ale jakos mniej. A mam pytanie co do farbowania.. jak to jest? ja mam ciemne z natury ale od lat farbuje na czarno i jak to teraz bedzie?
Haha dokladnie ja mam to samo !Spoko to tak jak u mniebędzie mnie mielić cały dzień az w końcu pójdzie drugą stroną
ale z dwojga złego lepiej tą stroną
![]()
Ja ogólnie farbuje henna, ale odrosty czasami zwykłą ciemną farbą no i też teraz nie wiem, czy farbowac czy nieJa mam bardzo sucha skore ogolnie , dodatkowo lecze egzeme.. wyszlo po tych wszystkich plynach do dezynfekcji i teraz juz nawet plyn do mycia naczyn mnie uczula..A co do wlosow wlasnie jakos wyjatkowo sa ladne i nie wypadaja mam dlugie do pasa wiec wiadomo zawsze gdzies ten czarny klak wyleci ale jakos mniej. A mam pytanie co do farbowania.. jak to jest? ja mam ciemne z natury ale od lat farbuje na czarno i jak to teraz bedzie?
ja smaruje zwyklym balsamem z avonu czymkolwiek co natlusci.. mama mi kazala juz teraz mowi smaruj bo bedziesz plakac ona nie smarowala ze mna i ma mega rozstepy .A macie jakieś sprawdzone kremy na rozstępy? Żeby brzuszek smarować?
Ale wiesz jak ja wyglądałamJa i moja siostra (bliźniaczka) za dziecka też miałyśmy piękne loczki niestety ,moja mama nam ścięła włosy i od tamtej pory są całkiem proste ☹ a zawsze chciałam mieć kręcone.