Mój tez tak w dole, chyba ułożenie sondy duzo robi ...A mój tak na dole siedział maluch, ciekawe od czego to zależy
Gratuluję super wieście
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój tez tak w dole, chyba ułożenie sondy duzo robi ...A mój tak na dole siedział maluch, ciekawe od czego to zależy
Gratuluję super wieście
Ja dzis mialam tak samo.. rano kibel a pozniej nie wiedzialam czy mnie mdliz glodu czy ogolnie. Zrobilam rosolek ciut lepiej a pozniej masakra. Dodatkowo nie wyrabiam z gazami hahaha moj chlop wroci z nocki i padnie zanim do lozka dojdzieA mi dziś smaczek się zrobił na płatki corn flakes te miodowe. Taka głodna bylam po porannych przebojach (cokolwiek zjadłam dopiero o 16), ze zjadłam dwie miseczki i dopchałam zwykłymi kanapkami z puszystej bułki, z masłem, wędliną i ogórkiem. Trochę mi smaki wracają, wędliny i mięsa nie jadłam od środynajgorsze jest to, że jak jestem głodna to też mnie mdli i trudno mi odróżnić głód od mdłości.
Też bym zjadła rosołku albo takiej mamusiowej zupy pomidorowejJa dzis mialam tak samo.. rano kibel a pozniej nie wiedzialam czy mnie mdliz glodu czy ogolnie. Zrobilam rosolek ciut lepiej a pozniej masakra. Dodatkowo nie wyrabiam z gazami hahaha moj chlop wroci z nocki i padnie zanim do lozka dojdzie![]()
Następnym razem będzie sukces :* trzymaj się kochanaZa szybko się pochwaliłamMoja beta dziś znów 0.2 więc tym razem to nie ciąża (przy ciąży z synkiem miałam pierwsza taka malą temu myślałam że powtórka z rozrywki) Życzę Wam samych udanych wizyt ciazowych i szczęśliwego rozwiązania
![]()
Szkoda, trzymaj się a kiedy termin @?Za szybko się pochwaliłamMoja beta dziś znów 0.2 więc tym razem to nie ciąża (przy ciąży z synkiem miałam pierwsza taka malą temu myślałam że powtórka z rozrywki) Życzę Wam samych udanych wizyt ciazowych i szczęśliwego rozwiązania
![]()
mnie jeszcze od niczego nie odrzuca tetaz zaczynaja sie problemy zoladkowo jelitowe.. ale spoko stawiam czola haha a na pomidorowke to mam non stop ochote nie wiem o co chodzi z tymi pomidorami.. zarlabym kilogramami a od dietetyczki slyszalam ze przy hashimoto nie wolno jesc ich za duzo tylko tak z umiarem bo oslabiaja dzialanie lekow.. tak samo jak brokuly . dziwneTeż bym zjadła rosołku albo takiej mamusiowej zupy pomidorowejale boję się, że ugotuje i mnie odrzuci, mało tego odrzuca mnie na widok surowego mięsa
![]()
tak .. ta cebula tez dla mnie jakas wyjatkowa sie zrobila .. pomidory i cebula .. ahh..Ja tak barszczyk czerwony piję jak wy pomidorową i chleb z masłem i cebula
Na razie mnie od niczego nie odrzucilo ale dziwne zachcianki jak powyżej
a co powiecie o fast foodach? ja ograniczylam do minimum ale nie ukrywam ze mam smykalke do nich okropnaA ja jak otwieram lodówkę to mi wszystko śmierdzi.Jedynie zupy mogę jeść, pomidorowa, rosół i krupnik.