CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Dobra, kumam [emoji23]
Tyle ile dc - czyli dni ciąży czyli na pierwszym tescie 12, na drugim 17 a na trzecim 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tyle ile dc - czyli dni ciąży czyli na pierwszym tescie 12, na drugim 17 a na trzecim 22
3 ciąże, pierwsza stracona, później urodziła się córka, a teraz znowu jestem. Córka ma 11 msc.
Ale ta ciąża daje mi już w tylek. Mdłości mam takie, że szok. Ból głowy też.
W tamtej ciąży czułam się wspaniale
Witamy, zapraszamy [emoji3590] na kiedy termin?Hej kobietki . Chcialabym do Was dołączyć [emoji6]
Mam 31 lat, to moja 5 ciaża, pierwsze 3 niestety poroniłam . Od 3 lat jestem szczęsliwą mamą. Wczoraj robiłam bete wyszła 616 w 4 tyg ciązy :-)
Ja pracuję w Spółdzielni Mieszkaniowej.
Pracuje przy biurku ale również czasem chodzę w teren kontrolnie na osiedle. Mam również bezpostednin kontakt z mieszkańcami. (Choć w obecnej sytuacji obsługujemy przez okienko)
Kilka lat temu poroniłam. Mam niedoczynność tarczycy i niski progesteron.
Nie wiem co uzna moja pani doktor ale wiem tylko, że jak okaże się , że będę musiała iść na L4 to u mnie w pracy nie zrobią z tym problemu. Sami mi kibicowali dzidziusia...
Jeszcze nie wiem kiedy powinnam im powiedzieć ale myślę, że zapytam Pani doktor na wizycie teraz w środę.
Mam świetną ginekolog-położnik , chodzę do niej prywatnie ale wizyty u niej to zawsze dla mnie relaks. [emoji4]
Ja też nie wiemTo masz super sytuację w pracy. Ja mam taką, że koleżanka przeżyła niedawno poronienie, a wcześniej ciążę biochemiczna a jest nas w biurze mało więc siedzimy w jednym pomieszczeniu. Nie wiem jak mam to przekazać im i szefostwu [emoji30]
U mnie 3 ciąża i choć zawsze chciałam 3 to trudno mi się było zdecydować że już czas. Chyba z 1 i 2 łatwiej podjąć decyzjęDla których z Was to pierwsza dzidzia będzie, a które mają już dzieci, ile i w jakim wieku? [emoji4] Moja to pierwsza ciąża i wymarzona, od kiedy pamiętam marzyłam o rodzinie i dzieciach [emoji3059] zawsze mówiłam, że najpóźniej w wieku 23 będę miała no ale jakoś się tak przeciągnęło i obecnie mam prawie 26, ale uważam że teraz właśnie jest idealny moment na macierzyństwo [emoji4] mam brata 7 letniego więc moja dzidzia będzie miała prawie 8 letniego wujka [emoji23] z kuzynostwa również jestem najstarsza, a mój najmłodszy kuzyn ma obecnie 3 lata [emoji28] a jak wygląda u Was sytuacja? [emoji6]
U mnie 3 ciąża i choć zawsze chciałam 3 to trudno mi się było zdecydować że już czas. Chyba z 1 i 2 łatwiej podjąć decyzję [emoji846] no i w najbliższej rodzinie wszyscy mają 1-2 dzieci
To masz super sytuację w pracy. Ja mam taką, że koleżanka przeżyła niedawno poronienie, a wcześniej ciążę biochemiczna a jest nas w biurze mało więc siedzimy w jednym pomieszczeniu. Nie wiem jak mam to przekazać im i szefostwu [emoji30]