• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2021

Musisz jesli chcesz mieć darmowe badania. Niektóre gp rejestrują sami ale inni odsyłają na stronę gdzie rejestrujesz się u położnych. Zalezy od oddziału. Wybierasz szpital w którym będziesz mieć badania i USG. jak się nie zarejestrujesz to nie będziesz miała żadnych badan bo skad oni maja wiedzieć, że ich wymagasz..
Czyli badania są robione w szpitalu, tak? Nie w NHS? Mam problem, bo babka dała mi napisane co prawda wszystko na kartce, ale nie mogę znaleźć tego Self referral. Jesteś w stanie mi pomoc?
image.jpg
image.jpg

reklama
Czyli badania są robione w szpitalu, tak? Nie w NHS? Mam problem, bo babka dała mi napisane co prawda wszystko na kartce, ale nie mogę znaleźć tego Self referral. Jesteś w stanie mi pomoc?Zobacz załącznik 1205965Zobacz załącznik 1205965
W szpitalu na NHS... po prostu na oddziale dla kobiet w ciąży. To jest tez wazne ze względu na fakt ze polozna Ci wystawi kwitek ze jestes w ciazy, który masz dac szefowi aby dostać macieżyński..
W jakiej dzielnicy lodnynu mieszkasz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry