Honka30
Fanka BB :)
Ja tych pierwszych nie robię...nigdy nie robiłam. Dopiero tzw połówkowe. Po 20tygodniu.Dziewczyny a te prenatalne badania to każda z nas musi zrobić ? Ja jestem tak zielona w temacie ciąży że szok![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tych pierwszych nie robię...nigdy nie robiłam. Dopiero tzw połówkowe. Po 20tygodniu.Dziewczyny a te prenatalne badania to każda z nas musi zrobić ? Ja jestem tak zielona w temacie ciąży że szok![]()
Może coś w tym jest, moje dziewczyny kolek nie miały ale spać nie chciały to faktJa też Anka i jestem mamą trzech chłopcówteraz liczę na córe
. Chłopcy są kochani
zwłaszcza jako niemowlaki... szwagierka miała dwie dziewuchy i ile ona się namęczyła z kolkami, nie chciały spać, miałam jakieś takie wyrażenie że te dziopy to nadpobudliwe. Moje chłopaki do roczku to aniołki w dzień po 3-4h spali mogłam z nimi wszystko zrobić.... ale też czasem zastanawiam się czy to rzeczywiście zależne od płci czy od nas rodziców??
Syna jak wychowasz na dżentelmena to nie raz Cię miło zaskoczy... albo taki 5 latek usiądzie na kolanach i powie "mamo ja bym chciał mieć taką piękną żonę jak Ty"
![]()
Ja mam corke, owszem spac nie chciala, ale jak patrze po znajomych ktorzy maja synow to troszke jestem wystraszona. Corka ma dzis 10 lat w pokoju blysk, swietnie sie uczy, czyta ksiazki /jest dwujezyczna/ wszystko na swoim miejscu, nalezala do grzecznych dzieci. Dopiero od niedawna "pyskuje". Nadal czula i calusna. Chlopcow ktorych znam, mlodsi od mojej corki, rozrabiaja strasznie, nie sluchaja. Widze jak znajomych syn ich oklada pluje, kopie /5latek/. Wiem, ze to zapewne kwestia wychowania. Natomiast strasi chlopcy nie rozstaja sie z telefonami.i grami. Kolezanka ma parke, mowi ze przez syna ma zszargane nerwy, mlody nie chce sie uczyc, wymusza wszystko, pyskuje, krzyczy, corke natomiast ma jak aniola.Ja też Anka i jestem mamą trzech chłopcówteraz liczę na córe
. Chłopcy są kochani
zwłaszcza jako niemowlaki... szwagierka miała dwie dziewuchy i ile ona się namęczyła z kolkami, nie chciały spać, miałam jakieś takie wyrażenie że te dziopy to nadpobudliwe. Moje chłopaki do roczku to aniołki w dzień po 3-4h spali mogłam z nimi wszystko zrobić.... ale też czasem zastanawiam się czy to rzeczywiście zależne od płci czy od nas rodziców??
Syna jak wychowasz na dżentelmena to nie raz Cię miło zaskoczy... albo taki 5 latek usiądzie na kolanach i powie "mamo ja bym chciał mieć taką piękną żonę jak Ty"
![]()
Te prenatalne to jest pappa przecież
Dziewczyny wzielam sie za gotowanie bigosu, dlaczego gotowane mieęso tak smierdzinie wiem jak ja mam gotowac. Te zapachy sa tak mocno intensywne, mam zawroty glowy i odruch wymiotny.
Wiadomo, że każdy rodzic kocha swoje dziecko bez względu na płećJa też Anka i jestem mamą trzech chłopcówteraz liczę na córe
. Chłopcy są kochani
![]()
Z pierwsza corka to usg robila mi ginekolog prowadzaca, nawet nie wiedzialam wtedy ze to badanie bylo prenatalne. Bylam zielona w tych sprawachTe usg zaleca się każdej mamie, ja robiłam i będę robić. Tylko nie każdy lekarz ginekolog ma uprawnienia do wykonania takiego usg wiec trzeba się dowiedzieć czy wasz takie uprawnienia ma czy trzeba poszukać kogoś innego.