katherinnn
Fanka BB :)
U mnie tak samo 8tc. Moja szwagierka miała krwiaka, dostała leki i jej się wchłonąłdokładnie 8 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samo 8tc. Moja szwagierka miała krwiaka, dostała leki i jej się wchłonąłdokładnie 8 tc
Hej dziewczyny,
Byłam dzisiaj u lekarza, zrobił usg, widziałam bijące serduszko i z fasolką wszystko w porządku ale zrobił mi się krwiak 14mm. Czy któraś z Was to przechodziła? Lekarz mi powiedział ze może pęknąć i sama wyjdzie krew żebym się nie przestraszyła wtedy. Jednak dostałam leki na podtrzymanie ciąży. Nie ukrywam ze stresuje mnie ta sytuacja
Czyli spokojnie myślęNo właśnie w sumie nic dziecko miało 2.7 mm powiedziała że serce bije i to wszystko
A mnie się cera poprawiła. Walczyłam że zmianami przez dobre 11 miesięcy aż tu nagle najpierw wysypka a na drugi dzień dużo dużo lepiej. Tylko strasznie mi cera wysycha...U mnie też syfki się pojawiają nie tak dużo bo jeden ,dwa ale nieraz takie duże podskórnektóre nie da się wycisnąć , na początku myślałam że to przez maseczkę ale ja ostatnio bardzo rzadko wychodzę więc i maseczkę nie zakładam często a jak wychodzę z psem to tylko chustę mam .
A mnie się cera poprawiła. Walczyłam że zmianami przez dobre 11 miesięcy aż tu nagle najpierw wysypka a na drugi dzień dużo dużo lepiej. Tylko strasznie mi cera wysycha...
Moim skromnym zdaniem nie ma co przepłacać i wydawać milionów na ciuchy ciążowe, bo najtrudniejszy okres, kiedy będziemy miały naprawdę duże brzuszki przypadnie na wiosnę i lato, a wtedy luźne sukienki i heja. Ja ze swojej strony polecam legginsy ciążowe z Allegro. Materiał jakościowo może nie jest na lata, ale kosztują naprawdę niewiele i na ten krótki okres wystarczą. Mi się sprawdziły w poprzedniej ciąży. Ale oczywiście każdy decyduje sam![]()
Ja strasznie puchłam w poprzednich ciążach i ogólnie nie wyglądałam jak panie z reklam albo aktorki w ciążyJa nieskromnie powiem, ze wyglądam w ciąży ładnie na buzi. Jakas taka promienna i włosy lśniące. W poprzedniej ciąży tez się czułam dobrze ze sobą, wiec ogólnie ciąże mi sluza. Dopiero po porodzie wypadają mi garściami, a paznokcie się łamią i czar pryska.![]()