reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Mnie właśnie ani jajniki ani podbrzusze nie boli
Mnie również. Jeszcze niedawno raz na jakiś czas coś tam czułam, ale od paru dni nie mam
U mnie 9+0 i niby nie mam brzucha ale jest jakos inaczej 😀 waga tez poki co taka sama, ale mam wrażenie że troche inaczej ciało wygląda i spodnie gniota
Ja jestem w 8t+5d i wydaje mi się, że odrobinę widać
Ja tak samo czasami mam wrażenie że zmiękły , ale tak jak piszesz to zależy od pory dnia .Np wieczorami wydają się być twardsze i pełniejsze .Czasami każe sprawdzać mojemu M czy aby nie są mniejsze 😂
Oo, ja też tak mam i trochę mnie to stresuje, ale może niepotrzebnie 😉 Pozdrawiam 😀

Zobacz sobie wózek ABC desing salsa 4. My kupiliśmy go 4 lata temu jak synek się urodził. Świetny wózek, zgrabny, super spacerowka. Wygląd też fajny my mieliśmy szart. Na szczęście nie sprzedalismy go i dla drugiego dziecka będziemy mieć
Pan w sklepie pokazał nam muuvo quick. Fajny, mały, miejski, zwrotny. Pasuje mi do pakowania się z nim do windy ale amortyzacja słaba, no i nie wiem czy mi nie odbije i nie będę zasuwac na spacery do lasu a tam on się nie sprawdzi. Cóż jeszcze trochę czasu jest ;)

Czy wy też tak boicie się kichnąć ? [emoji23]
Jak mnie zakręci i kichne to od razu zarywa mnie cały brzuch pachwiny i czuje jak mi brzuch pulsuje jak nieraz mięsień czy powieka tak drga i wgl mam wrażenie że dzidzia zaczęła się rozpychać powoli i to wszytsko się rozciągać. Budzi mnie w nocy czasami pobolewanie brzucha [emoji848]
Też mam obawy przed kichaniem 🤭 ale nie za każdym razem odczuwałam takie ciągnięcie, raz jest raz nie, ale obawa za każdym razem 😂

Dziewczyny jestem skłonna zrobić test papa sama dla siebie i na razie tylko na ten test mnie stać, od którego tygodni można go zrobić? I po teście papa jaki później ten droższy lepiej zrobić bo są różne i nie wiem który mi najwięcej powie o eventualnych chorobach? Chciałabym jednak być przygotowana na eventualne choroby choć mam nadzieję że takich nie będzie

Dziewczyny jestem skłonna zrobić test papa sama dla siebie i na razie tylko na ten test mnie stać, od którego tygodni można go zrobić? I po teście papa jaki później ten droższy lepiej zrobić bo są różne i nie wiem który mi najwięcej powie o eventualnych chorobach? Chciałabym jednak być przygotowana na eventualne choroby choć mam nadzieję że takich nie będzie
Pamiętaj że pappa musi być analizowane razem z usg prenatalnym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry