• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Jutro chce zrobić betę i od razu dzownie do gina, może jakieś hormony muszę brać w związku z wcześniejszą stratą..
Też bym najchętniej zrobiła, ale nawet nie wiem jak tutaj w DE to zrobić i gdzie..
Możliwe, że ginekolog coś będzie Ci kazał brać, ale przede wszystkim myśl pozytywnie [emoji846] ja też 1 ciążę straciłam a w 2 było już książkowo i mam synka

reklama
Ja piję codziennie 2 late, bez tego nie funkcjonuje. W poprzednich ciążach też tak piłam, pytałam ginekolog i stwierdziła że przy moim ciśnieniu umarlaka mogę pić, tym bardziej że w sumie organizm przyzwyczajony. Ale i tak zeszłam z 3 kaw jakoś w połowie października 😉. Objawów praktycznie nie mam żadnych, może wieczorem takie bóle podbrzusza jak na @, ale to pewnie od dźwigania w dzień chłopaków.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry