katherinnn
Fanka BB :)
@Katrinaka jak chcesz zacytować wiadomość to na dole postu, który chcesz zacytować klikasz "+cytuj"
Potem pisząc post klikasz "wstaw cytat"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Katrinaka jak chcesz zacytować wiadomość to na dole postu, który chcesz zacytować klikasz "+cytuj"
Zobacz załącznik 1208514
Zobacz załącznik 1208515
Ja jestem za forum zamkniętymGrupa na fb tez może być oby nie na messengerze bo nam w 2017r się to nie sprawdziło. Ciężko było coś odszukać albo odpisać każdemu.
To już niech większość zadecyduje czy zrobimy forum zamknięte tu czy grupę na fb.![]()
Ja jestem za forum zamkniętym![]()
Trzymam kciuki żeby torbiel i krwiaki wsiaknelyCześć dziewczyny u mnie 7tc0d. Ostatnie usg w czwartek pokazało zarodek i bijące serduszko. To moja 2 ciąża. Pierwsza zakończyła się w 7 tc(puste jajo). Usg pokazało również dość sporą torbiel w lewym jajniju(4.5cm) dodatkowo mam małego krwiak i z niego delikatne plamienie. Moje szczęście póki co jest bardzo umiarkowane bo jestem pełna obaw.
spokojnie. bedzie dobrzeJezu jak pomysle o jutrze to mam nocke z glowy tez sie boje ze bedzie puste jajo albo brak rozwoju... chociaz jak bylam 17 listopada to na przyblizeniu Pani mowi ze cos tam pomalutku widac bylo, z reszta ja tez widzialam jakby cos tam w tym pecherzyku bylo... no nie wiem w glowie mam masakre. Nawet nie wiem co na tym etapie sie robi szpital czy co.. ehh
superWitam
Wizyta udanawidziałam pulsujące serduszko. Maleństwo ma już przeszło 2 cm
Termin w karcie ciąży wpisany na 05.07.2021
Dostałam skierowanie na prenatalne, jutro muszę dzwonić i umówić wizytę.
Następna wizyta 28 grudnia![]()