CzarnaMamba21
Fanka BB :)
3t3d
Dlatego juz nie mogę sie doczekać wizyty u lekarza.. W którym tygodbiu bylo juz u ciebie widać?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dlatego juz nie mogę sie doczekać wizyty u lekarza.. W którym tygodbiu bylo juz u ciebie widać?
Ja mam 5 letniego syna i teraz 6 tydzień jakoś. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Mam mdłości i brak apetytu. Jem na siłę chociaż troszkę a częściej. Niestety pojawiają się plamienia i obawiam się trochę. Jutro koniecznie idę do lekarza...
Tsz mam plamienia, ale już bardzo malutkie, biorę dhupaston.
Teraz z resztą jest termin mojego okresu, więc chyba normalne
Acw którym jesteś tygodniu licząc od ostatniej miesiączki?Ja tez nie ufam lekarzom w okolicy. Mieszkam w małej miejscowości. Mam przykre doświadczenia sprzed paru lat.
Teraz drugą już ciąże(to moja 3cia) będę prowadzić prywatnie u ordynatora położnictwa ze szpitala o 3 stopniu referencyjnosci. Usg u innego, najlepszego w okolicy.
A juz w środę pierwsza wizyta. Denerwuje sie i jestem podekscytowana równocześnie![]()
Zastanawiam sie czy zrobic sobie jutro podstawowe badania z krwi. Morfologia, glukoza, tsh.
Ja juz nie mogę sie doczekać wizyty ale nie wiem czy będzie coś widać... Zaczęłam 5 tydzieńJa też bede chodzić prywatnie. Wizyte mam w czwartek, sciska mnie w żołądku na sama mysl.