G
guest-1713165905
Gość
A czy któraś ma też tak jakby wodnisty śluz? Ja czuję mokro idę a tam wkładka niby ok nic na niej nie widać ale mokra jakbym woda polała, możliwe że to od luteiny? Bo biorę dopochwowo 100mg 2x dziennie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak miałam. W pierwszej ciąży i drugiej ciąży. Lekarz mówił że to ok. Teraz plamie ale też czasem mokro czuje. Zwłaszcza rano jak wstaje.A czy któraś ma też tak jakby wodnisty śluz? Ja czuję mokro idę a tam wkładka niby ok nic na niej nie widać ale mokra jakbym woda polała
Ja wody nie moge przełknąć, przez to bardzo mało pije![]()
Ja stawiam sobie wodę z cytryna w dzbanku przy biurku i jakos automatycznie pije ta wodę. Gdybym miała isc po nią do kuchni to pewnie bym nie wstała i tyle nie wypila. Samej wody wypijam tym sposobem około 2 litry dziennie. Pomysl z kubkiem i slomka tez bardzo dobry- po prostu trzeba mieć wodę pod rękąSpróbuj sobie kubek ze słomka postawić i co jakiś czas się napić, ja mam taki kubek zakręcamy szklany z uchem jak do lemoniady i słomka plastikowa w komplecie i tylko z tego pije. Nie wiem kiedy a już muszę nowej dolać bo pusto![]()
A czy któraś ma też tak jakby wodnisty śluz? Ja czuję mokro idę a tam wkładka niby ok nic na niej nie widać ale mokra jakbym woda polała, możliwe że to od luteiny? Bo biorę dopochwowo 100mg 2x dziennie
Dziewczyny a jak u was z piciem wody? Ja przed ciążą miałam z tym problem ale ok 1,5L udało się wypić zawsze a teraz jest dramat. Dzisiaj może 4 szklanki max wypiłam i to albo woda z imbirem albo delikatne herbaty. Im więcej pije tym mam wrażenie mam większe mdłości i źle się czuje...
Powiedzieliśmy rodzicomFajnie że już większość słyszała serduszka. [emoji3590] A powiedzcie mówicie już o ciąży. My na razie nikomu. Jak po usg będzie dobrze to starszemu synowi powiemy w święta.
Ja zawsze pilam duzo wody, wiec teraz tez nie ma problemu.
Ja mam sporo sluzu, przez wiekszosc czasu czuje sie mokro, a luteiny nie biore