kasienka0891
Fanka BB :)
Do mnie jeszcze nic nie doszło 

Hej dziewczyny, sprawdźcie skrzynki.. powinniście dostac zaproszeniado prywatnej grupy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny, sprawdźcie skrzynki.. powinniście dostac zaproszeniado prywatnej grupy![]()
Ja na początku sprawdziłam pocztę ale potem domyśliłam się i sprawdziłam tu wiadomości i dostałam ale nie mogę otworzyć linku przez aplikację a przez przeglądarkę to trochę mi trudno na telefonie pisać. [emoji4]Hej dziewczyny, sprawdźcie skrzynki.. powinniście dostac zaproszeniado prywatnej grupy![]()
Ja na początku sprawdziłam pocztę ale potem domyśliłam się i sprawdziłam tu wiadomości i dostałam ale nie mogę otworzyć linku przez aplikację a przez przeglądarkę to trochę mi trudno na telefonie pisać. [emoji4]
Dzięki [emoji4][emoji8]Wejdź na przeglądarkę zaznacz opcję obserwuj i później automatycznie ci wskoczy też na aplikacji[emoji6]
Ja dostałam godzinę temu zaproszenie. Może trzeba napisać do moderatora, może ominęła jakiś nick?
Ja tez nieJa nie mam[emoji17]