reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Wiem, bo miałam tak u poprzedniego lekarza, że bez zapisu przychodziłam :) np nic, Będę się czaic na wolny termin. Mam jeszcze pytanie do dziewczyn w drugiej ciąży, czy Wam też już tak mocno widać brzuszek? Na wieczór wyglądam jakbym była co najmniej w 5 miesiącu [emoji1787]

Dziewczyny czy badania prenatalne są płatne ? Jeśli tak to jaki jest ich koszt?
Które z Was są już zapisane i w którym tygodniu ciąży wypada Wam badanie?
Po 35 rż są bezpłatne i gdy ktoś z przyszłych rodzicow ma jakąś chorobę lub w rodzinie są takie przypadki.
Tak to są płatne ale ceny są zależne od miasta i miejsca gdzie są wykonywane.

Witam sie i Ja ☺️ Termin na 20 lipca
Nie było mnie na tym forum od 2009 roku 😊, niestety tym razem pełna obaw gdyż 11 lat temu syn urodził sie 4,5 kilo i wtedy (w Danii ) uprzedzili mnie następna ciąża to bedzie Cc bo przy moim 152 nie powinnam rodzic naturalnie takiego klocka 🙈 i nie ukrywam ze mnie to przeraża 😱

Witam sie i Ja ☺️ Termin na 20 lipca
Nie było mnie na tym forum od 2009 roku 😊, niestety tym razem pełna obaw gdyż 11 lat temu syn urodził sie 4,5 kilo i wtedy (w Danii ) uprzedzili mnie następna ciąża to bedzie Cc bo przy moim 152 nie powinnam rodzic naturalnie takiego klocka 🙈 i nie ukrywam ze mnie to przeraża 😱
Wow! No to szacun 🙈 ja przy 151cm nie dałam rady córki 3300g i skończyło się cesarka.

reklama
No mi właśnie potem powiedzieli ze naturalnie mogłam tylko do 3300 a dzien wcześniej z badań u położnej wychodziło jej ze mały bedzie 3 kg 🙄
A ja panicznie boje sie cesarki. boje sie ze nie dadzą mi spróbować naturalnie
No ja też nie chciałam cesarki :( w ogóle nie myślałam że bedzie cesarka. Ale wiem że jak teraz dziecko będzie 3300 albo większe to nawet nie mam co próbować. Plus u mnie krótki odstęp między porodami wiec na 90% i tak będzie cięcie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry