Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem że te pampersy 1 i 2 różnią się wysokością czy szerokością tak? OMG ja nic nie wiem o niemowlakach@Holle, ja mam sporo bodziaków i pajaców po wcześniejszej dwójce dzieci, ale wg mnie minimum to 4 sztuki, choć osobiście wolę więcej, żeby nie prać codziennie.
Rozmiar, głównie 56, choć mam tez 1-2 sztuki 50.
Pampersy 1, tylko do odpadnięcia pępka, potem od razu 2. To zalecenie ortopedy, wtedy bioderka są szeroko rozmieszczone i mniejsze ryzyko wad.
Hej. Spróbuj podjechać do jakiegoś salonu gdzie dopasowują foteliki zanim kupisz avionaut. Tez go chciałam, albo coral- nawet lżejszy, ale stanowczo nam odradzono do naszych aut. Z tego co wiem to one nie pasują do wiekszosci - nie wiem dlaczego ktoś to tak zaprojektował. Dziecko podobno się zapada i jak kanapa ma katy to nie da się tego baza zniwelować i dziecko się poddusza w czasie drogi. Tez zależy czy bedziesz jeździć tylko w krótkie trasy (10min) czy jednak gdzieś dalej.Jutro idę na wizytę, to dopytam i coś na te zaparcia i wzdęcia. My wybraliśmy wózek Bebetto Flavio 2020, też się kompletnie nie znaliśmy, ale poszliśmy do salonu wózków i tam nam więcej wytłumaczyli. Jest w dość dobrej cenie bo kosztuje około 1900 zł, ma bardzo lekką gondole i bardzo łatwo odpinana co było dla mnie ważne i ogólnie jest dość lekkia fotelik chcemy Avionaut Pixel też że względu na to, że jest super lekki i bardzo bezpieczny, ma fajne wkładki dla noworodków.
Kurcze, to muszę się rozejrzeć za czymś innym... Pan w salonie chwalił ten fotelikHej. Spróbuj podjechać do jakiegoś salonu gdzie dopasowują foteliki zanim kupisz avionaut. Tez go chciałam, albo coral- nawet lżejszy, ale stanowczo nam odradzono do naszych aut. Z tego co wiem to one nie pasują do wiekszosci - nie wiem dlaczego ktoś to tak zaprojektował. Dziecko podobno się zapada i jak kanapa ma katy to nie da się tego baza zniwelować i dziecko się poddusza w czasie drogi. Tez zależy czy bedziesz jeździć tylko w krótkie trasy (10min) czy jednak gdzieś dalej.
Ale może do Twojego auta pasuje. Najlepiej poprosic o poradę w firmach co się tym zajmują. Ja wysyłałam zapytanie do 8 gwiazdek, bo niestety nie moge podjechać osobiście. Ale jest więcej takich specjalistycznych doborow fotelików. Moze znajdziesz cos w swojej okolicy.Kurcze, to muszę się rozejrzeć za czymś innym... Pan w salonie chwalił ten fotelik![]()
Ja kupiłam jak narazie takie ciuszki :Kobietki rodzimy w lipcu wiec raczej już ciepło będzie , jakie ubranka kupujecie dla dziewczynki i w jakich rozmiarach i w jakich ilościach, i coś cieplejszego tez? , bo już tyle czasu minęło od pierwszego porodu (6 lat) i całkiem zapomniałam co i jak..