Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale pięknyHej, ja dziś czułam się jakaś osłabiona, przyćmiona i głodna. Teraz trochę brzuch mi pęka
.
Powiem Wam, że siedziałam na necie oglądałam te wózki, łóżeczka i już miałam tego trochę dość. Żaden nie był idealny.. Na początku podobały mi się wizualnie i gabarytowo mima xari, ale drogie, anexy wydają się spoko, któryś z modeli bebetto mi się nawet podobał, riko mola (ale nie był wielofunkcyjny a w sumie uznałam za wygodne kupić od razu 2 albo 3w1).
Pewnego razu na spacerze zobaczyłam parkę z ładnym, kompaktowym wózkiem o nazwie verdi sonic. Obczaiłam na necie i okazało się, że cenowo są bardzo okazyjne w porównaniu z wyżej wymienionymi. Ten, który widziałam był z materiału, inny model a ja zamówiłam ten Link do: Verdi Sonic Soft - Babyprams w kolorze nr 6 (jasno-szary). Jak przyjdzie to mogę napisać jakie robi wrażenie na żywo.
Moje kryteria oceny to aby mi się podobał wizualnie, był w miarę lekki, w miarę kompaktowy, lekko się prowadził. A cena tego wózka tylko dodatkowo mnie zachęciła. Jak będzie szajski to odeślę. Podobne kryteria tyczą się spacerówki i fotelika, które są w zestawie. Jak będą wydawały się w miarę porządne to spełnią moje oczekiwania....
U mnie maluchy mają czkawkę gdzieś od 20tcA czy wasze maluchy też w ostatnim czasie mają dość często czkawke? Mój maluch ostatnimi dniami codziennie, czasem nawet 2-3 razy dziennie.
hah doskonale Cię rozumie, z mężem weszliśmy do sklepu tylko zobaczyć co mają, a wyszliśmy z Cybex e-priam z napędemJa dotychczas raz czułam czkawkę. Około 5 takich rytmicznych podskoków. Co do wózka to zamowilam cybexa priama - poszłam do sklepu i przepadlamjuż praktycznie wszystko mam dla dzidziutka, teraz jeszcze to wszystko wyprać i wyprasowac. Do tego mam cukrzyce ciążowa i muszę się kłuć po 5 razy dziennie
![]()
hah doskonale Cię rozumie, z mężem weszliśmy do sklepu tylko zobaczyć co mają, a wyszliśmy z Cybex e-priam z napędemdo tego od razu gondola, spacerówka, nosidło i baza isofix. Szeleństwo
U mnie cukrzyca ciążowa, niedoczynność tarczycy, anemia, infekcja hpv (niewiadomo skąd, bo poprzednia cytologia idealna) i polip doczesnawy także od listopada do dnia porodu zakaz współżycia...

między 100 a 110 i dostałam na nic 3 j nic to nie zmieniło i miałam zwiększać o 1 j wiec teraz mam 4 j i dziś 92 rano. Zobaczę jutro jak nie spadnie poniżej to zwiększę do 5j@Kolendra29 , a jakie miałaś te cukry na czczo i od ilu jednostek insuliny zaczęłaś? Bo mam podobną sytuację, ale nie bardzo ufam mojej diabetolog![]()
na noc*między 100 a 110 i dostałam na nic 3 j nic to nie zmieniło i miałam zwiększać o 1 j wiec teraz mam 4 j i dziś 92 rano. Zobaczę jutro jak nie spadnie poniżej to zwiększę do 5j