reklama

Lipcowe mamy 2021

Dziewczyny, nie sugerujcie się betami innych! 🙂 po pierwsze wszystko zależy od terminu owulacji,który naprawdę może być różny i tez zobaczcie sobie jak szerokie są zakresy norm dla każdego tygodnia. To, że jedna dziewczyna ma 100 a druga 400 to nic nie znaczy, ważne żeby był przyrost. Trzymam za nas wszystkie kciuki 🙂
Niby tak, ale mimo wszystko myśli krążą same po głowie🙈
Ja również trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, żeby jednak wszystko ułożyło się dobrze ♥️

reklama
Dziewczyny! Tak się rozgadałyście, że nie jestem w stanie was nadrobić a witałam się tu z wami wczoraj ;)

Słuchajcie wizytę u gine mam 12.11 wychodzi 5tc, będzie widać tą moją Żelkę na usg? Zastanawiam się czy nie za wcześnie nawet jak na usg do 10tyg.

Cześć dziewczyny, witam się i ja. Wczoraj - w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam testy oraz betę no i stało się. :) Wychodzi mi 4t1d. Wizytę u ginekologa mam w następny piątek, to będzie niecałe 6t. Czy już mogę usłyszeć serduszko? Jutro zrobię ponownie betę by upewnić się czy jest przyrost.
W domu mam trzyletnią córkę a poziom dezorientacji jak przy pierwszej ciąży. 🙈

Dziękuję za miłe słowa i podniesienie na duchu.
Beta się nie kieruj, najważniejszy jest przyrost [emoji3531]
Może zrób z porannego moczu test i zobacz czy kreseczka ciemnieje? :)
3mam mocno kciuki,żeby było wszystko dobrze![emoji3531]
Ja jutro powtarzam betę, ale czytając jak dziewczyny piszą jaką mają dużą betę w 4 tygodniu to nadzieję mam coraz mniejsza [emoji26]
Do piątku chyba oszaleje [emoji85]

Możesz widziec bicie serca, ale lekarz może nie puścić. Większość nie puszcza na tak wczesnym etapie, myślę, że dobrze robią :)
Cześć dziewczyny, witam się i ja. Wczoraj - w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam testy oraz betę no i stało się. :) Wychodzi mi 4t1d. Wizytę u ginekologa mam w następny piątek, to będzie niecałe 6t. Czy już mogę usłyszeć serduszko? Jutro zrobię ponownie betę by upewnić się czy jest przyrost.
W domu mam trzyletnią córkę a poziom dezorientacji jak przy pierwszej ciąży. [emoji85]

Hej już po wizycie u Dowcipnej.
Jest pęcherzyk. [emoji4] Kolejna wizyta 16.11.
Dziewczyny nie martwcie się wynikami bety u mnie myślałam, że jest słabo ale Dowcipna mi powiedziała , że jest ok. To początek 6 tc.
30.10 - 138 mlU/ml , 28dc (mam krótkie cykle 26 dni)
02.11 - 355 mlU/ml
04.11 - 836 mlU/ml
TSH : 2.52 (biorę od ok. roku letrox 50 na niedoczynność)
Progesteron :
04.11 - 18 mg/ml.

Zaproponowała mi L4 ze względu na sytuację z covidem i duże ryzyko zarażenia ale najpierw chciałabym powiedzieć szefowej i dokończyć rozpoczęte sprawy w pracy i myślę , że po 16.11 zdecyduję się.

A tu poniżej przedstawiam swój pęcherzyk.
IMG_20201104_213437.jpeg
IMG_20201104_213505.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
W domu mam trzyletnią córkę a poziom dezorientacji jak przy pierwszej ciąży. 🙈
Hej. Jaki miałaś wynik bety i w którym dniu cyklu,jeśli mogę zapytac?
Gratuluję ♥️dużo zdrówka dla Was 🥰

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry