Kruszynka1988
Fanka BB :)
Hej. Tego Ci życzę [emoji8]Hejgratuluję wszystkim dwóch kreseczek. Trochę Was podczytuje choć w ciąży jeszcze nie jestem ale starania trwają
mam nadzieję że za tydzien-dwa do Was dołączę [emoji3590]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej. Tego Ci życzę [emoji8]Hejgratuluję wszystkim dwóch kreseczek. Trochę Was podczytuje choć w ciąży jeszcze nie jestem ale starania trwają
mam nadzieję że za tydzien-dwa do Was dołączę [emoji3590]
Trzymam kciuki! Koniecznie daj znać co powiedział lekarz [emoji8][emoji8] i staraj się trochę mniej stresować, chociaż wiem sama po sobie że to strasznie trudne...
Cześć. Ja już jestem po pierwszej wizycie. Poszłam wczesniej bo wyszedl mi dosc niski progesteron. Dostalam luteine dopochwowo. Na usg juz bylo serduszkowg mnie to 6 tydzień a wg lekarza 7
mam nadzieję bedzie wszystko dobrze. Strasznie sie stresowałam przed wizytą. Obdzwoniliśmy juz najbliższych bo nie moglismy już wytrzymać. Nie pisałam tu dawno bo miałam straszne mdłości a czytanie o ciąży tylko to pogłębiało [emoji28] biore femibion i chyba jest trochę lepiej, albo się już przyzwyczaiłam.. Teraz czeka mnie milion badań z krwi i moczu i wizyta za ok 3 tygodnie
pozdrawiam
![]()
Gratuluję, ja mam dziś o 19:30 wizytę u Dowcipnej. Kilka dni po @ która miałam we wrześniu brałam przez 10 dni dupashon bo miałam plamienia potem miałam zrobić przerwę i zacząć brać dopiero od 16.11Cześć. Ja już jestem po pierwszej wizycie. Poszłam wczesniej bo wyszedl mi dosc niski progesteron. Dostalam luteine dopochwowo. Na usg juz bylo serduszkowg mnie to 6 tydzień a wg lekarza 7
mam nadzieję bedzie wszystko dobrze. Strasznie sie stresowałam przed wizytą. Obdzwoniliśmy juz najbliższych bo nie moglismy już wytrzymać. Nie pisałam tu dawno bo miałam straszne mdłości a czytanie o ciąży tylko to pogłębiało [emoji28] biore femibion i chyba jest trochę lepiej, albo się już przyzwyczaiłam.. Teraz czeka mnie milion badań z krwi i moczu i wizyta za ok 3 tygodnie
pozdrawiam
![]()
SuperCześć. Ja już jestem po pierwszej wizycie. Poszłam wczesniej bo wyszedl mi dosc niski progesteron. Dostalam luteine dopochwowo. Na usg juz bylo serduszkowg mnie to 6 tydzień a wg lekarza 7
mam nadzieję bedzie wszystko dobrze. Strasznie sie stresowałam przed wizytą. Obdzwoniliśmy juz najbliższych bo nie moglismy już wytrzymać. Nie pisałam tu dawno bo miałam straszne mdłości a czytanie o ciąży tylko to pogłębiało
biore femibion i chyba jest trochę lepiej, albo się już przyzwyczaiłam.. Teraz czeka mnie milion badań z krwi i moczu i wizyta za ok 3 tygodnie
pozdrawiam
![]()
GratulacjeTo i ja się nieśmiało z Wami przywitamw weekend testy pokazały dwie kreseczki
Beta 2.11-123, dzisiaj 209. Ja jestem po in vitro, więc dokładnie znam moment zapłodnienia. Termin porodu prawdopodobnie 12.07.2021.
Krótka historia o mnie - to moja pierwsza ciąża, mam 35 lat, 9 lat starań, w tym roku zdecydowaliśmy się na in vitro i wreszcie się udało. Dziś 4t2d
Oczywiście gratuluję wszystkim mamusiom![]()