reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2021

Dziewczyny a jak wasi partnerzy zareagowali na tą nowinę? Bo mój niby się ucieszył, wszak chcial i razem ze mną przyglądał sie paskom owulacyjnym, jak dostawalam okresu to bylo mu przykro, ale teraz jest dziwny... Bylismy teraz na zakupach i z poczatku nie chcial wejsc ze mna do smyka ale koniec końców ze mną tam wszedł i jakos nie widzialam zachwytu bardziej przerażenie. Nie wiem czy u nich ta radość to ujawnia się dopiero po narodzinach?
Nie dziw się, dopiero do niego dotarło, że stało się..... Im trzeba czasu...
Mój szczęśliwy bardzo, ja natomiast wystraszona lekko 😂😂

reklama
Mój to dzisiaj mnie zaciągnął do sklepu z wózkami i oznajmił ze na pewno junior będzie miał samochodzik elektryczny [emoji2360] chyba nie dopuszcza myśli że pierworodne może być dziewczynką [emoji23]
Dziewczyny a jak wasi partnerzy zareagowali na tą nowinę? Bo mój niby się ucieszył, wszak chcial i razem ze mną przyglądał sie paskom owulacyjnym, jak dostawalam okresu to bylo mu przykro, ale teraz jest dziwny... Bylismy teraz na zakupach i z poczatku nie chcial wejsc ze mna do smyka ale koniec końców ze mną tam wszedł i jakos nie widzialam zachwytu bardziej przerażenie. Nie wiem czy u nich ta radość to ujawnia się dopiero po narodzinach?

reklama
Do góry