Podobne tematy
- guest-1732196727
- Test ciążowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z zakresu lab. Wychodzi że to 4 tc Zrób ponownie betę, na necie jest nawet kalkulator który ładnie obliczaDziewczyny,chce się upewnić,moja beta ok? Coś ok 5 tyg,w czwartek idę na drugąZobacz załącznik 1199741
No w czwartek idę na drugą betęZ zakresu lab. Wychodzi że to 4 tc Zrób ponownie betę, na necie jest nawet kalkulator który ładnie oblicza
Też mam takCzy któraś z Was też ma tak, że wieczorami ma tak wzdęty brzuch, że już wygląda naprawdę jak ciążowy? Ja mam tak codziennie, jak tylko wracam z pracy nie ma innej opcji niż legginsy, dresy albo dół od piżamy [emoji2360][emoji28] nie mogę się doczekać ciążowego brzuszka, ale ten wiem że to po prostu wzdęcia [emoji28]
Ja też nie robiłam, ale to nie można porównywać między sobą. Twoja wskazuję na ciążęDziewczyny,chce się upewnić,moja beta ok? Coś ok 5 tyg,w czwartek idę na drugąZobacz załącznik 1199741
No w czwartek idę na drugą betę![]()
Wczoraj dwa testy pozytywne,dzisiaj ta beta,teraz tak o zrobiłam test i pozytywny,w czwartek druga betaJa w dniu spodziewanej miesiączki miałam około 40, wiec myśle ze jest ok, po prostu bardzo wczesna ciąża.powtórna beta to potwierdzi jak coś.
Oczywiście, pozytywne nastawienie to podstawaWczoraj dwa testy pozytywne,dzisiaj ta beta,teraz tak o zrobiłam test i pozytywny,w czwartek druga betajestem dobrej myśli
![]()
A jakie wartości tsh miałaś przed ciąża i ile jak zobaczyłaś 2 kreski?