Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj rano pierwszy raz zwymiotowałam ;(
Potem do 10.00 caly czas niedobrze , wcisnęłam bułkę z serem na siłę i jest o wiele lepiej.
To chyba prawda ze na mdlosci trzeba po prostu jesc , trochę taka ironia losu ..![]()
Mnie również dopadły mdłości, a co gorsza wymioty. Całkowity brak apetytu. Jak tylko coś zjem, to za chwilę wszystko ląduje w toalecie. Ledwo żyje dzisiajJa dzisiaj rano pierwszy raz zwymiotowałam ;(
Potem do 10.00 caly czas niedobrze , wcisnęłam bułkę z serem na siłę i jest o wiele lepiej.
To chyba prawda ze na mdlosci trzeba po prostu jesc , trochę taka ironia losu ..![]()
A moje dolegliwości to chyba lenistwoserio, nic nie dam rady zrobić, kiedy mam na popołudnie do pracy to potrafię spać do 10/11, cały czas jestem zmęczona i straszna ochota na słodkie, czego do tej pory nie miałam. Nie wiem czy to możliwe żeby 5tc tak mi się dawał we znaki
1 wizytę mam 17.11, a wg apki termin na 17.07![]()
Powiedz mi kiedy miałaś 1dc? Bo chyba podobny termin mamyHejka, jestem po wizycie. 5+3, jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym. Za dwa tygodnie kolejna wizyta. Dostałam pakiet badań do zrobienia w tym krzywa cukrowa.Z racji cukrzycy i nadciśnienia w poprzedniej ciąży lekarz powiedział, ze ta ciąże będzie traktował jak „specjalnej troski” o zwiększonym ryzyku. Powiedział tez ciekawostkę. Moja córka urodziła się z waga 2250g i powiedział ze przy cukrzycy i nadciśnieniu on swoim pacjentkom radzi by aż tak rygorystycznie nie przestrzegać tej diety cukrzycowej ponieważ to wpływa na rozwój dziecka, czyli powodem niskiej wagi u córki mogła być zbyt poważnie traktowana cukrzyca. No zobaczymy jak będzie tym razem.
![]()