Gigi Tg
Fanka BB :)
Tak mi przykroDziewczyny żegnam się z wami... Puste jajo płodowe![]()
Ciężko mi, łzy lecą po policzkach. Tak się cieszyłam na tę ciąże...
Będziemy próbować jeszcze, może kiedyś się uda...
Rosnijcie zdrowo...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mi przykroDziewczyny żegnam się z wami... Puste jajo płodowe![]()
Rosnijcie zdrowo...
bardzo mi przykro. następnym razem będzie lepiej ... wiem w tej chwili mało pocieszająceDziewczyny żegnam się z wami... Puste jajo płodowe
Rosnijcie zdrowo...
Dziewczyny żegnam się z wami... Puste jajo płodowe [emoji24]
Rosnijcie zdrowo...
bardzo Ci współczujęDziewczyny żegnam się z wami... Puste jajo płodowe![]()
Rosnijcie zdrowo...
Dziekuje, dobrze wiedziec. Myslalam, ze to jakos z krwi wychodzi, bez brania wieku pod uwage.
W takim razie jakie badania najpewniej zrobic, poza usg prenatalnym?
Wszystko w jak najlepszym porządku [emoji3059][emoji3590] wg usg 6+5 (OM 7+0) termin na 8 lipca [emoji3059] następna wizyta 10.12 [emoji4] serduszko 126/minute [emoji3590]Będzie dobrze [emoji3531]Nie stresuj się na zapas, nie jest to wskazane dla fasolki[emoji847] 3mammocno kciuki!
Zupelnie nie w temacie pytanie, jak wylaczyc w ustawieniach, zehy powiadomienia z forum noe przychodzily na mail??? Niby wszysyko odhaczylam a co jakis czas znow przychodza![]()
My będziemy chyba musiały to pappa z automatu po 35r (chyba) zrobisz to plus prenatalne i wtedy jak na usg będzie coś nie tak to na aminopunkcje skierują....Dziekuje, dobrze wiedziec. Myslalam, ze to jakos z krwi wychodzi, bez brania wieku pod uwage.
W takim razie jakie badania najpewniej zrobic, poza usg prenatalnym?
Super wieściHej![]()
Dziś byłam na 1 USG (według ostatniej @ dziś mam 6+1tc), jest pęcherzyk i zarodek, ale serduszka dziś nie usłyszałam, dopiero za dwa tygodnie jak przyjdę na ponowne USG.
Położna powiedziała,że jest za malutkie,żeby posłuchać, ale zrobiła na maxa zbliżenie i było widac,że puka. Powiedziała tylko,że wydaje się jej,że jest ok, ale na 100% powie na nastepnej wizycie. Mam nadzieję,że będzie dobrze i 1 grudnia usłyszę
.
A jak u Was? Wszystko w porządku?![]()
U mnie też z jednym jajowodem i 2csHej dziewczyny![]()
I ja do Was dolaczam![]()
Termin na 10 lipcaAle pewnie jak zwykle bedzie spóźnienie.
Mam już dwójkę dzieci 3 latka i 1,5 roczna córkę. W 2018 ciaza pozamaciczna-pęknięty i usunięty prawy jajowod.
Moje dzieci nie spieszyły sie na świat, urodzone po terminie, prawie 42 tydz. Syn urodzony przez cesarkę, po 6 godzinach próby sn zaczęło zanikać tętno, córka-sn. Zawsze chcieliśmy z mężem 3 dzieci. Zdecydowaliśmy sie w październiku tego roku i po pierwszym przytulanku zaskoczyło, przypomnę że z jednym jajowodemto trzeba mieć dopiero szczęście
![]()