reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Ja jutro na 13:30 .. nie wiem co myslec w glowie metlik, w pracy juz sie domyslili ze jestem w ciazy.. a ja na dobra sprawe nic nie wiem.. a moze cos jest nie tak. A juz mama mi krem nawet na rozstepy kupila.. no milion mysli mam w glowie. Zaluje ze tak szybko powiedzialam ale nie moglabym tego ukryc. Pracuje z mama w jednej firmie 😅 niedaloby rady tego zataic ... przed nikim bo jestem juz na zwolnieniu i to dawno od 10 listopada bo u nas duzo przypadkow korony na stanowisku i w zakladzie dlatego nie ryzykowalam.

A idzie jakieś badania w tym kierunku zrobić?
☹️

Tylko badanie krwi by zobaczyc czy ma sie juz przeciwciala, czyli czy juz mialo sie ta chorobe. Albo badanie krwi czy ma sie ta chorobe. U dziecka objawia sie to rumieniem na policzkach i gorączka. A u ciężarnych jest niebezpieczne.
Ale mam nadzieje ze już to miałam 🙏

Tylko badanie krwi by zobaczyc czy ma sie juz przeciwciala, czyli czy juz mialo sie ta chorobe. Albo badanie krwi czy ma sie ta chorobe. U dziecka objawia sie to rumieniem na policzkach i gorączka. A u ciężarnych jest niebezpieczne.
Ale mam nadzieje ze już to miałam 🙏
nie martw sie bedzie dobrze , nie stresuj sie to nic nie da 😘😘 wiem latwo mowic.. trzymam mocne kciuki

Cześć dziewczyny, ja również popieram forum zamknięte ale nie wiem jak to działa 😀
U mnie wydawało się ze najgorsze objawy ustąpiły, a dzis mialam ciezki dzień, cały czas zmęczenie, mdlosci i równoczesny glod... widzialam ze kilka dziewczyn pisało o majonezie- mi tez sie go bardziej chce. O mandarynek również 😀
U mnie w pracy tez byla bardzo slaba reakcja na ciaze... zdaje sobie sprawę ze dla szefa zawsze jest to jakiś problem, ale ja nie usłyszałam nic w stylu "dzieki za informacje", nie mówiąc już o pytaniu jak się czuje bądź gratulacjach. Usłyszałam ze ciąża to nie kalectwo 🙄 ja poki co pracuje, zobaczymy co będzie dalej. Praca w większości zdalna

reklama
Do góry