Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaka dostojna kiciuniaA ja w czwartek rozmawiałam ze swoją gin o tym i mówiła, że teraz od zwierząt złapać to już rzadkość. Szybciej można złapać z nieumytych warzyw/owoców.
Ps. A czy wasze koty odkąd jesteście w ciąży też was tak pilnują? Bo wiecie koty to wyczuwają.
A to moja królewna:
Zobacz załącznik 1210773
Jaki śliczny piesek!Chwalicie się swoimi zwierzątkami, to i ja pochwalę moja kochaną psiulką ❤Zobacz załącznik 1210971
Też myślę o zakupie PALMERSa do biustu i brzucha, w Rossmanie jest akurat promkaKoleżanka używała i bardzo sobie chwali.
Też budzicie się tak wcześnie? Wczoraj od 4 do 6 nie spałam, później oko mi jeszcze poleciało. Dzisiaj od 5 oczy jak pięć złotych... Z drugiej strony jak się teraz chodzi spać o 20...
Miłej Mikołajkowej niedzieli!![]()
Weź ... Ślinkę aż przełykam jak pomyślę o tej pizzyWitam was w ten Mikołajkowy poranek [emoji319]
Jak się dziś czujecie? [emoji3059] Ja wczoraj zgrzeszyłam, pozwoliłam sobie na pizzę [emoji2960] ale strasznie nie wchodzi mi nic co czosnkowe i sos czosnkowy przyprawił mnie o mdłości [emoji1786]
Przepiękna psinkaChwalicie się swoimi zwierzątkami, to i ja pochwalę moja kochaną psiulkąZobacz załącznik 1210971
Też myślę o zakupie PALMERSa do biustu i brzucha, w Rossmanie jest akurat promkaKoleżanka używała i bardzo sobie chwali.
Też budzicie się tak wcześnie? Wczoraj od 4 do 6 nie spałam, później oko mi jeszcze poleciało. Dzisiaj od 5 oczy jak pięć złotych... Z drugiej strony jak się teraz chodzi spać o 20...
Miłej Mikołajkowej niedzieli!![]()
Śliczne, mądre i kochanePrzepiękna psinkawłaśnie jak będziemy mieli
to marzy mi się taki piękny owczarek, jakie one są śliczne
![]()