Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też bym tak zrobiła, niech zobaczy czy trzeba coś robić.Ja bym się od razu umówiła do dentysty.
Ale piękna betaBeta w środę 11133, a dzisiaj 20436![]()
ja dla odmiany mam sny erotyczne z aktoramiJa już byłam na becie. Mam nadzieję że wszystko ok. Mój dzisiejszy sen był straszny. Śniło mi się że beta spadła do 19. Niestety tak miałam przy poronieniu i stąd ten sen. Na USG chyba nie pójdę bo wątpię aby się coś zmieniło w ciągu 48h.
ja dla odmiany mam sny erotyczne z aktorami [emoji1787] to dopiero początek a ja już sama siebie nie poznaje [emoji1787]
Ja sny erotyczne mialam dość często. Niestety w pierwszej ciąży mialam na początku zakaz ale mój mąż myślał później że zrobi dziecku krzywdę i w sumie nie bzykalam wcale...Rety... Ja marzyłam o takich w pierwszej ciąży a nie miałam[emoji1787][emoji1787][emoji1787] koleżanka w 3 trym miała takie, że budziła się zaspokojona [emoji28] mąż z tego stanu rzeczy był mniej zadowolony [emoji1787][emoji1787][emoji1787]