Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też bym tak zrobiła, niech zobaczy czy trzeba coś robić.Ja bym się od razu umówiła do dentysty.
Ale piękna betaBeta w środę 11133, a dzisiaj 20436![]()
ja dla odmiany mam sny erotyczne z aktoramiJa już byłam na becie. Mam nadzieję że wszystko ok. Mój dzisiejszy sen był straszny. Śniło mi się że beta spadła do 19. Niestety tak miałam przy poronieniu i stąd ten sen. Na USG chyba nie pójdę bo wątpię aby się coś zmieniło w ciągu 48h.
ja dla odmiany mam sny erotyczne z aktorami [emoji1787] to dopiero początek a ja już sama siebie nie poznaje [emoji1787]
Ja sny erotyczne mialam dość często. Niestety w pierwszej ciąży mialam na początku zakaz ale mój mąż myślał później że zrobi dziecku krzywdę i w sumie nie bzykalam wcale...Rety... Ja marzyłam o takich w pierwszej ciąży a nie miałam[emoji1787][emoji1787][emoji1787] koleżanka w 3 trym miała takie, że budziła się zaspokojona [emoji28] mąż z tego stanu rzeczy był mniej zadowolony [emoji1787][emoji1787][emoji1787]