mam dokładnie to samo! Ponoć to normalne, bo macica zaczyna się rozrastać. Nie martw się!Dziewczyny a czy któraś z was ma takie uczycie jakby miała zaraz dostac okresu?
Jejku ja dzisiaj tak intensywnie mam tak mam i aż sie boje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam dokładnie to samo! Ponoć to normalne, bo macica zaczyna się rozrastać. Nie martw się!Dziewczyny a czy któraś z was ma takie uczycie jakby miała zaraz dostac okresu?
Nie myśl o poronieniach bo do głowy dostaniesz. Ja mam tak samo i przestałam. Każda najmniejsza ,,inna,, czułość w organiźmie, każda jakaś zmiana i od razu waliłam na internet żeby poszukać informacji co i jak.Hej dziewczyny! Jak fajnie, że jesteście! U mnie dziś spore mdłości, ból brzucha jakbym miała dostać okres, jakiś stres ogromny. To moja pierwsza ciąża, udało się w pierwszym cyklu. Nie mogę przestać tylko myśleć jak częste są poronienia...
ja wyszłam na spacer i też mnie brzuch zaczął bolec jak na okres,a juz kilka dni mialam spokojHej dziewczyny! Jak fajnie, że jesteście! U mnie dziś spore mdłości, ból brzucha jakbym miała dostać okres, jakiś stres ogromny. To moja pierwsza ciąża, udało się w pierwszym cyklu. Nie mogę przestać tylko myśleć jak częste są poronienia...
Mialam gorzej w pierwszej ciąży, ale teraz też czuje podbrzuszeDziewczyny a czy któraś z was ma takie uczycie jakby miała zaraz dostac okresu?