A czy mogę wiedzieć czemu sanco A nie nifty? Wiecie czym to się różni?Ja też sanco w 10 tygodniu bede robic![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czy mogę wiedzieć czemu sanco A nie nifty? Wiecie czym to się różni?Ja też sanco w 10 tygodniu bede robic![]()
ja jestemDziewczyny a jest ktoś z woj małopolskiego? Bądź Śląsk
W pierwszej chyba wxzesniej mnie wzięło.. No i chyba jeszcze bardziej to przeżywałam, bo nie miałam świadomości, ze ciąż to taka rewolucja dla organizmuA w pierwszej też się tak czułaś? Mnie tylko trzyma przy życiu to, że wiem, że przejdzie
Który tydzień masz?Na prawdę zaczynam się zastanawiac czy ja jestem w ciąży, czy zaraz okres dostanę. Nie mam żadnych mdłości, nie jestem zmęczona, nie chodzę sikać
Tylko strasznie boli mnie brzuch, cały czas. No i krzyż![]()
Właśnie też jestem ciekawaA czy mogę wiedzieć czemu sanco A nie nifty? Wiecie czym to się różni?
Hej, wydaje mi się że już raz odpowiedziałam na te wiadomość, ale nie mogę tego znaleźć - nie ogarniam tego forum jeszcze. Może się powtórzę ale, jest tak pisałam wcześniej. Mieszkam od 10 lat w Szwecji i generalnie do ok 20 tygodnia utrata ciąży to poronienie i nikt specjalnie się tu tym nie przejmuje. Owszem pomogą, dają tabletki na wywołanie skurczy, jeśli poronienie jest zatrzymane i czasem odeślą z tym do domu (ja tak miałam) a czasami zostaje się pod opieką w szpitalu. Zanim płód zaczną traktować poważnie jak dziecko a nie jak zarodek, trzeba kombinować samemu, nikt nie wypisze zwolnienia L4, nikt nie przepisze tez żadnych podtrzymywaczy typu luteina itd.Obojętnie czy ciąża zagrożona czy nie?! Jak kobieta ma leżeć od 2 miesiąca (moja koleżanka tak miała np.), to rozumiem ze ma poronic, bo nie dostanie l4? W jakim kraju żyjesz, tak z ciekawości, bo wydaje mi się to jakieś abstrakcyjneChyba takie rzeczy tylko w krajach trzeciego świata się dzieją. Mam znajomych rodzących w Niemczech, Francji, Austrii, Szwajcarii i Anglii i w żadnych z ww. nie ma mowy o tym co piszesz.
Podpinam się pod pytanie. Również byłam aktywna fizycznie, ale od wiadomości od ciąży przestałam przez obawy o poronienie, czekam na wizytę i podpytam na pewno swojego gin ale i jestem ciekawa waszych opinii. [emoji16]Dziewczyny, A co z aktywnością fizyczną? Do tej pory byłam baaardzo aktywna, ale też niesamowicie łatwo przybieram na wadze. Chciałabym pozostać w jakiekolwiek formie, bo na razie jestem totalnym kapciem Jakie sporty Waszym zdaniem bierzemy pod uwagę, jakieś rekomendacje konkretnych programów Lewandowska lub coś?![]()