reklama

Lipcowe mamy 2022

Za mną Kopernik nie przemawia, choć wiem że najlepszy jeśli chodzi o skrajne wcześniaki. I ciężko się tam podobno dostać jeśli nie ma się lekarza prowadzącego lub znajomości. A można wiedzieć co nie tak wyszło na prenatalnych i co z dzieckiem aktualnie?
Ja też o Koperniku słyszałam dużo więcej złego niż dobrego. Podobno dbają tam tylko o swoich pracowników, typu lekarki i pielęgniarki lub kogoś od nich.
Jeżeli wszystko będzie dobrze i miałoby dojść do SN to zależy mi na placówce, w której odbywają się porody rodzinne na NFZ, a za dopłata można wynająć pokój z mężem.

reklama
Za mną Kopernik nie przemawia, choć wiem że najlepszy jeśli chodzi o skrajne wcześniaki. I ciężko się tam podobno dostać jeśli nie ma się lekarza prowadzącego lub znajomości. A można wiedzieć co nie tak wyszło na prenatalnych i co z dzieckiem aktualnie?
To były bliźniaczki. Miały zespół wad genetycznych zespół Fryns. Według lekarzy powstał on dlatego ze były to bliźniaki jednojajowe i Komorka zle się podzieliła przy tworzeniu. Terminacja w 20 tc. Brak przepony, brak polaczenia między prawa a lewa komora mózgu, wątroba i nerki w płucach, wada serca, rozszczepy warg i podniebienia.
Mój lekarz prowadzący tam pracował i zna wszystkich wiec miałam wszystko pod nos co nie zmienia faktu ze nie polecam.

Czy tylko ja się nie stresuję i jedynie cieszę się, że w ogóle się udało zajść w ciążę? Coś ze mną nie tak? [emoji848][emoji28]
Wszystko z Tobą ok..[emoji39][emoji4] każda kobieta inna.. ja aż jestem zła na te moje chore myśli.. z pierwszą przechodziłam dokładnie tak jak Ty teraz. [emoji6] I chciałabym żeby też tak było z tą, może po wizycie się coś zmieni .[emoji4]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry