NattNatt
Fanka BB :)
Dziękuję jestem dobrej myśli, co nie oznacza, że jestem cierpliwa [emoji16] Tak bym chciała, żebyśmy wszystkie miały same dobre wyniki i zdrowe pociechy [emoji169]
Tak musi być! Nie ma innego wyjścia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję jestem dobrej myśli, co nie oznacza, że jestem cierpliwa [emoji16] Tak bym chciała, żebyśmy wszystkie miały same dobre wyniki i zdrowe pociechy [emoji169]
Teraz to oczekiwanie na wyniki, niestety u mnie nigdy się nie śpieszą i będę pewnie po 18.00 jak ostatnio [emoji2955]
Ja właśnie z niej wróciłamW którym tygodniu ciąży byłyście na pierwszej wizycie? W ciąży z synem byłam jakoś szybko z tego co pamiętam, myślałam, że teraz wytrzymam i pójdę dopiero na początku grudnia, ale chyba nie dam rady [emoji85] jutro chce dzwonić do lekarza się umówić i właśnie nie wiem na kiedy jest sens jak najszybciej [emoji848]
Piję jedną, czasem dwie się zdarzy normalne kapuczinyDziewczyny, jak u Was z piciem kawy ? Czy faktycznie całkowicie zrezygnowalyscie? Czy może zmniejszylyscie ilość filiżanek? Ja przyznam że przed ciąża pilam około 3 filizanek, teraz 1 filiżanka rano (Bo inaczej nie będę normalnie funkcjonowala) i może po południu jakieś latte.
Ja pije rozpuszczalna z mlekiem 1 raz dziennie jak wstaje.Piję jedną, czasem dwie się zdarzy normalne kapuczinyale teraz zamówiłam sobie tę kawę, podobno jest bardzo dobra i jest bezkofeinowa Zobacz załącznik 1336848
Ja pije kawe jedna, jakaś godzinę po śniadaniu…Dziewczyny, jak u Was z piciem kawy ? Czy faktycznie całkowicie zrezygnowalyscie? Czy może zmniejszylyscie ilość filiżanek? Ja przyznam że przed ciąża pilam około 3 filizanek, teraz 1 filiżanka rano (Bo inaczej nie będę normalnie funkcjonowala) i może po południu jakieś latte.
Ale super wiesciJa właśnie z niej wróciłamDzidzia ma całe 0,3 cm i bijące serduszko
Mam przyjść jeszcze za dwa tyg i założyć przed wizytą kartę ciąży. Miło było usłyszeć "ciąża żywa".. od razu jakoś lżej. Za tydzień oczywiście też mam w planach iść do lux med tak jak jest zapisane
![]()
U mnie też tak jest. Pobieranie bardzo wcześnie rano a wyniki po 18 ( czyli o 19tej ) .Teraz to oczekiwanie na wyniki, niestety u mnie nigdy się nie śpieszą i będę pewnie po 18.00 jak ostatnio![]()
Ja niestety ale ja razie musiałam chwilowo zrezygnować. Lekarz zalecił na wszelki wypadek. Potem może będę mogła wrócić chociaż na jakieś lekkie, bo usypiam przy takich pogodach jak dzisiajDziewczyny, jak u Was z piciem kawy ? Czy faktycznie całkowicie zrezygnowalyscie? Czy może zmniejszylyscie ilość filiżanek? Ja przyznam że przed ciąża pilam około 3 filizanek, teraz 1 filiżanka rano (Bo inaczej nie będę normalnie funkcjonowala) i może po południu jakieś latte.
Ale superJa właśnie z niej wróciłamDzidzia ma całe 0,3 cm i bijące serduszko
Mam przyjść jeszcze za dwa tyg i założyć przed wizytą kartę ciąży. Miło było usłyszeć "ciąża żywa".. od razu jakoś lżej. Za tydzień oczywiście też mam w planach iść do lux med tak jak jest zapisane
![]()