Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wystarczy, że lekarz napisze na skierowaniu, że zauważył, ze jest cos nie tak na usg. W moim miescie jedna lekarka tak robi,bo uważa, ze prenatalne powinno się należeć każdej ciężarnej. Ja dostaje tez skierowanie od swojego, ale ja mam niepełnosprawna siostrę i dlatego.Powiem Wam, ze jestem zdziwiona po dzisiejszej wizycie. Byłam prywatnie, ale wspomniałam, że chciałabym skorzystać też z NFZ i zapisałam się do niego na fundusz. On, ze spoko, dal mi numer, mam napisać smsa i przypomnieć się to poszuka mi jakis termin szybciej niż ten 12.01. Rozmawiałam z nim o prenatalnych i sam zaproponował skierowanie na usg +paapa w szpitalu. Co prawda nie wiem czy to skierowanie przejdzie, bo jest naciągane.. ale z rozmowy wynikało, że doktor szuka chociaż malutkiej przesłanki, abym cokolwiek podała w wywiadzie rodzinnym żeby mogl wpisać. Dziewczyny czy w tym wywiadzie na prawdę można nasciemniac i przez to uzyskać skierowanie? To takie proste jeżeli lekarz chce swoim pacjentkom te badania zalecać..? Ogólnie jestem w szoku, bo mój poprzedni gin był nastawiony typowo na kasę, a po tym nie odczuwa się takiego ciśnienia..
U mnie też za wysokie tsh dokładnie 3,3 ale jestem już na lekach i pod opieką endokrynologaCześć dziewczyny miłego dnia dla Wasja dzisiaj mam wizytę, dostałam wczoraj resztę wyników i TSH mam za wysokie, trzeba zbić
![]()
To ja jak nie narzrę się przed samym spaniem ( maks 20) to potem budzę się o 3 w nocy z takim ssaniem w brzuchu że wytrzymać nie mogę.Witam was dziewczynkiapropo bezsenności to już znalazłam przyczynę
nie rzreć tyle na noc. Faktycznie jak zjadłam o 18 ostatni posiłek spałam jak zabita. Wręcz bym powiedziała że bym mogła jeszcze pospać
miłego dnia wam życzę lipcóweczki
![]()
Obecnie nie ale pamiętam gdy kiedyś tak miałam ( dokładnie, kłucie w pochwie, takie szczypanie co jakiś czas ) to za chwilę dostałam zapalenie układu moczowego.Wgl dziewczyny czy tez tak macie, ze od czasu do czasu przez chwile kłuje was cos w pochwie jakby igiełka?
Ja sobie przypomniałam jak u mnie było w 1 ciąży. Też miałam robione usg prenatalne w 2 trymestrze w szpitalu na nfz. Lekarz napisał, że podejrzewa zaburzenia rytmu serca u dziecka. Uspokoił mnie oczywiście że to tylko ściema, bo wszystko wygląda w porządku, a musiał coś napisać żebym nie musiała płacićPowiem Wam, ze jestem zdziwiona po dzisiejszej wizycie. Byłam prywatnie, ale wspomniałam, że chciałabym skorzystać też z NFZ i zapisałam się do niego na fundusz. On, ze spoko, dal mi numer, mam napisać smsa i przypomnieć się to poszuka mi jakis termin szybciej niż ten 12.01. Rozmawiałam z nim o prenatalnych i sam zaproponował skierowanie na usg +paapa w szpitalu. Co prawda nie wiem czy to skierowanie przejdzie, bo jest naciągane.. ale z rozmowy wynikało, że doktor szuka chociaż malutkiej przesłanki, abym cokolwiek podała w wywiadzie rodzinnym żeby mogl wpisać. Dziewczyny czy w tym wywiadzie na prawdę można nasciemniac i przez to uzyskać skierowanie? To takie proste jeżeli lekarz chce swoim pacjentkom te badania zalecać..? Ogólnie jestem w szoku, bo mój poprzedni gin był nastawiony typowo na kasę, a po tym nie odczuwa się takiego ciśnienia..
U mnie wynosi 4,24U mnie też za wysokie tsh dokładnie 3,3 ale jestem już na lekach i pod opieką endokrynologawe wrześniu to w ogóle mi skakało między 3,5 a 4,5
a u Ciebie ile wynosi?
Mam czasami jakby mi ktoś igle wbijał…Wgl dziewczyny czy tez tak macie, ze od czasu do czasu przez chwile kłuje was cos w pochwie jakby igiełka?