Ja tez prywatnie krew…A powiedzcie mi czy jak idziecie do giną prywatnie to dostajecie skierowania na krew na NFZ czy płacicie za krew w laboratorium?
Ale na prenatalne można dostac z prywatnego gabinetu po ukończeniu 35 lat.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez prywatnie krew…A powiedzcie mi czy jak idziecie do giną prywatnie to dostajecie skierowania na krew na NFZ czy płacicie za krew w laboratorium?
Cudownie [emoji3590] też mam nadzieję na łożysko tym razem na tylniej ścianie [emoji28]
Dziewczyny o co chodzi z tą tylna ściana? Mi lekarz nic nie mówił czy przednia, czy tylnaNo to byłam na swojej przyspieszonej wizycie. Dziś 6+3 z om, 6+2 z usg, pięknie zagnieżdżona kropeczka, serduszko bije, tym razem tylna ściana, więc może q tej ciąży poczuje jakieś większe ruchy![]()
JutroWizyty u ginekologa
15.11 - @Aniela112, @natusia.mamusia86, @Justyna85.12, @Helenka36
16.11 - @Majka92, @CiagleNiewyspana, @Jessi123
17.11 - @Ironka, @Agniecha13
18.11 - @Gabi1988, @Mamusia_2022
22.11 - @StKarolina, @Andziulka30+, @KociaraKlara
23.11 - @Cactus1, @A może by... , @Madzia86G
24.11 - @Merlot, @Maarimbaa, @Agniecha13, @Ironka, @Coff, @Aine_
25.11 - @lisio, @izabela.keska@vp.pl, @K27iM37,
29.11 - @Dreamy
30.11 - @Aaagaa
W 4 tyg widać pęcherzyk, od 6 widać kropkę, a od 7-8 można zobaczyć bijące serducho. Z tego co czytałamDziewczyny podpowidzcie mi w 5+2tc to już powinno być widać pęcherzyk z zarodkiem? Bo jak bylam w 3+5tc to jeszcze nic nie było. Już nie mogę się doczekać. Dziś jest 4+3 i cały czas w głowie siedzi ten obraz niczego z USG.![]()
Ojjjj tak. Mój mąż ma w tej ciąży 'przesrane' biedny ciągle wszystkiemu winny i ciągle krzyczę [emoji1745] a jak jestem sama to ryczę[emoji1751] sama siebie się boję czasami.[emoji23]Hej kochane ale Wam zazdroSzcze tym które są już po 1 wizycie widziały kropka i słyszały serduszko [emoji3590] Ja odliczam dni do wizyty. Mam takie wachania nastroju że szok raz płacze i nie wiem dlaczego raz sie smieje, za chwile smutna potem wesoła i tak w kółko, kłoce się z mężem o pierdoły aż mu współczuje co on ze mną ma. Też tak sie dziwnie zachowujecie [emoji3]?
30.11Jeśli któraś ma ustalony termin wizyty na listopad, to dopiszę
Wizyty u ginekologa
15.11 - @Aniela112, @natusia.mamusia86, @Justyna85.12, @Helenka36
16.11 - @Majka92, @CiagleNiewyspana, @Jessi123
17.11 - @Ironka, @Agniecha13
18.11 - @Gabi1988, @Mamusia_2022
22.11 - @StKarolina, @Andziulka30+, @KociaraKlara
23.11 - @Cactus1, @A może by... , @Madzia86G
24.11 - @Merlot, @Maarimbaa, @Agniecha13, @Ironka, @Coff, @Aine_
25.11 - @lisio, @izabela.keska@vp.pl, @K27iM37,
29.11 - @Dreamy
30.11 - @Aaagaa
Miejsce w którym " wgryzł" sie zarodek. Jak na przedniej ścianie to później rozwija się tam łożysko. Przy takim ułożeniu bardzo długo nie czuję się ruchów płodu i nawet jak czuje sie to raczej mało wyraźnie.Dziewczyny o co chodzi z tą tylna ściana? Mi lekarz nic nie mówił czy przednia, czy tylna![]()
Miejsce w którym " wgryzł" sie zarodek. Jak na przedniej ścianie to później rozwija się tam łożysko. Przy takim ułożeniu bardzo długo nie czuję się ruchów płodu i nawet jak czuje sie to raczej mało wyraźnie.