Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie odrzuca od zapachu liścia laurowego...wczoraj jak zupe robilam to mi tak śmierdziałoTak sobie czytam na co wy macie ochotę,a ja przysiadam sobie do zupki krupnik z kawałkami mięsa i odrzut.. wyjelam mieso i o wiele lepiej smakujeTakże jestem jakaś inna.
Super. [emoji8]Dziewczyny bylo 1032 jest 2232
Łłłoo nutellą.. już nie pamiętam tego smaku [emoji54] nie jadam słodyczy - nie jadam bo nie lubię, odrzuca mnie od nich. Ale jak byłam w ciąży z córką to poprostu mogłabym tylko słodycze jesc i wtedy dopiero poznałam smaki niektórych słodkości właśnie jeden z pierwszych miejsc to była nutellą.[emoji1786][emoji1786] Jak tylko urodziłam wrócił odrzut od słodyczy.[emoji1745] Ciekawa jestem jak będzie w tej ciąży. [emoji39]Ja dzisiaj nutelle jadłam łyżeczka [emoji86] za mną ostatnio chodziły tosty i frankfurterki (się tylko te pokój premium z Lidla i to na ciepło [emoji39][emoji28]), dzisiaj dużo dałabym za drwala akcji chociaż kebaba w bułce z fetą [emoji85]
W ciąży synem miałam etap, że jakaś oliwki zielone nadziane papryka prosto ze słoika [emoji85][emoji28]
Ha, sprawdziłam w necie i o dziwo : skpro jest mięcho, ciutka warzyw jest tam wit B12, niacyna, kwas foliowy, tiamina, ryboflawina, potas ... no niestety ale fastfoody to tłuszcze trans ... ale coś widocznie w sobie ma taki burgerek.Ale wczoraj zachcianki leciały. [emoji16][emoji16] Ja jak zwykle już spałam [emoji17][emoji1751] powiem Wam że za mną prawie codziennie chodzi coś niezdrowego [emoji1745] ktoś napisał kiedyś że zachcianki nie istnieją tylko to jest brak witamin ( czy czegoś ) w naszym organizmie - to ja się pytam co mają fastfoody [emoji54][emoji23]
Miłej i spokojnej soboty Wam życzę ..
Cześć, który to tc? Mam rozumieć to na razie pęcherzyk ciążowy? jak u Ciebie z objawami ?Heeejja po mojej pierwszej wizycie na usg musiałam wczoraj ochłonąć... ale na szczęście wszystko dobrze. Najważniejym dla mnie było dowiedzieć się czy ciąża jest w macicy i jest! Lekarz założył mi już kartę ciąży, termin na 23.07.2022. Za tydzień w piątek kolejna wizyta i wtedy powinnam już dostać skierowanie na badania.
P.S załączam zdjęcie, przyjżyjcie się dobrzeZobacz załącznik 1338595
Na razie pęcherzyk ciążowy, a nawet 2 jeśli dobrze popatrzyszCześć, który to tc? Mam rozumieć to na razie pęcherzyk ciążowy? jak u Ciebie z objawami ?