Dreamy
Fanka BB :)
Tak, dokładnie. W sensie on się już w nocy odpukać! Nie budzi, rano wola mama, tata ja krzyczę chodź i wtedy przyjdzieŁał, super. Też o tym myślałam, ale chyba nie dam radyMały budzi się w nocy i woła/przychodzi?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, dokładnie. W sensie on się już w nocy odpukać! Nie budzi, rano wola mama, tata ja krzyczę chodź i wtedy przyjdzieŁał, super. Też o tym myślałam, ale chyba nie dam radyMały budzi się w nocy i woła/przychodzi?
Tak, dokładnie. W sensie on się już w nocy odpukać! Nie budzi, rano wola mama, tata ja krzyczę chodź i wtedy przyjdzieja stwierdziłam, że czas już, bo nie wiem jak to potem z dwójką będzie, a tak Alek będzie przyzwyczajony
Ja chyba nadal wybieram życie bez głowy w toalecieJakbyś miała 30 kg + na koniec zmieniłabyś zdaniea tak serio to mógłby istnieć tylko 2 trymestr..swoją drogą jak pomyślę o końcówce i porodzie to już się boję..
A jak wtedy myślałaś zrobić? Macie duża sypialnie żeby zmieścić jego lozko i łóżeczko? Ja się trochę obawiałam, bo dla mnie jest malutkiWow, super [emoji3526] ja muszę się mojego młodego z naszego łóżka pozbyć [emoji85][emoji85][emoji85] o zmianie pokoju nawet nie myślę [emoji12]
Ja się cieszę że będę mieć termin na lipiec fajnie ciepło i nie trzeba dzieciątka tak grubo ubieraćJa chyba nadal wybieram życie bez głowy w toaleciealbo najgorsze będzie dla nas lato
moja mama mnie rodziła w sierpniu i mówiła, że katorga
A jak wtedy myślałaś zrobić? Macie duża sypialnie żeby zmieścić jego lozko i łóżeczko? Ja się trochę obawiałam, bo dla mnie jest malutki [emoji1787] on z marca 2020, ale teraz nie żałuję, gorzej jak jeszcze piątki zaczną wychodzić, najwyżej wyladuje z nami w łóżku, bo łóżeczko mam schowane juz
A kiedy miałaś wizytę? I z tym przyrostem to lekarz stwierdził że coś nie tak, bo nie rozumiem... mój mózg spowalnia wieczorami![]()
Mój 4 latek też większość nocy u mnie w łóżkuMój syn ma zaraz 5 lat a cały czas przychodzi do nas w nocy. Ciasno jak cholera, nawet raz spadł z naszego łóżka ale nadal się nie nauczył. Gadzina podła
Ale co do zębów to nie przeżywał. Jedynie ślinotok miał i nic więcej. Tak samo po szczepieniach. Twardziel z niego.![]()
Ja coś podejrzewam, że cały czerwiec przesiedzę w domu pod klimatyzatorem …Ja chyba nadal wybieram życie bez głowy w toaleciealbo najgorsze będzie dla nas lato
moja mama mnie rodziła w sierpniu i mówiła, że katorga
Dokładnie tak! Wg mnie to też super termin. Ciut lepszy może tylko czerwiec. Ale właściwie od samego początku można wychodzić z dzidzią na spacer, nie trzeba tak ubierać i siebie też. Z synem pamiętam, że nim ubrałam jego, a sama byłam już prawie w pełni ubrana tylko kurtkę narzucałam na koniec, to byłam upocona jak szczurJa się cieszę że będę mieć termin na lipiec fajnie ciepło i nie trzeba dzieciątka tak grubo ubierać