Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W pierwszych 2 ciążach przez 3 pierwsze mce czułam się jak bym miała okres cały czas, teraz tak nie mam caly czas ale to normalne.Hej dziewczyny, mam pytanie czy któraś z was odczuwa albo odczuwała taki ból podbrzusza jak na miesiączkę ? Ja od dnia kiedy powinnam dostać czuje mocno podbrzusze ból przypomina ból menstruacyjny i zastanawiam się czy to normalny objaw ?
Dziękuje za odpowiedz, uspokoilas mnieW pierwszych 2 ciążach przez 3 pierwsze mce czułam się jak bym miała okres cały czas, teraz tak nie mam caly czas ale to normalne.
Tak to normalne. W 1 ciąży trwało to u mnie około 2-3 tygodni. Natomiast w tej ciąży ok. 5 dni. Teraz już nic totalnieHej dziewczyny, mam pytanie czy któraś z was odczuwa albo odczuwała taki ból podbrzusza jak na miesiączkę ? Ja od dnia kiedy powinnam dostać czuje mocno podbrzusze ból przypomina ból menstruacyjny i zastanawiam się czy to normalny objaw ?
Jak byłam w pierwszej ciąży,to właśnie dopiero z widocznym brzuchem korzystałam,ale i tak zawsze czułam się dziwnieDziewczyny, czy korzystacie ze swoich teoretycznych praw pierszeństwa w punktach pobrań, żeby zrobić badania bez kolejki?
We wtorek mam badania, zazwyczaj kolejka jest taka, że trzeba nawet 1,5 h stać i to na dworze (przez covida poczekalnia jest zamknięta) a ja mam ciążę zagrożoną i powinnam leżeć - i nie wiem jak to rozegrać
Jak to jest z Wami? Grzecznie czekacie na swoją kolej, tłumaczycie się przed innymi, czy korzystacie tylko kiedy ciąża jest już widoczna?
nie korzystam jeśli nie muszę, ale jak będę się źle czuła to nie będę miała oporów.Dziewczyny, czy korzystacie ze swoich teoretycznych praw pierszeństwa w punktach pobrań, żeby zrobić badania bez kolejki?
We wtorek mam badania, zazwyczaj kolejka jest taka, że trzeba nawet 1,5 h stać i to na dworze (przez covida poczekalnia jest zamknięta) a ja mam ciążę zagrożoną i powinnam leżeć - i nie wiem jak to rozegrać
Jak to jest z Wami? Grzecznie czekacie na swoją kolej, tłumaczycie się przed innymi, czy korzystacie tylko kiedy ciąża jest już widoczna?
Normalne mnie jak dłużej nie boli to się zastanawiam czy wszystko Oki hehe. Macica się powiększa i to przez to. W pierwszych tyg zarodek bardzo szybko rośnie I wszystko się tam naciąga i robi się miejsce dla dzidziusia i to dlategoHej dziewczyny, mam pytanie czy któraś z was odczuwa albo odczuwała taki ból podbrzusza jak na miesiączkę ? Ja od dnia kiedy powinnam dostać czuje mocno podbrzusze ból przypomina ból menstruacyjny i zastanawiam się czy to normalny objaw ?
Nie miej żadnych oporow, grzecznie wyjaśnij i tyle. To są Twoje prawa - tym bardziej ze masz zagrożoną ciążę. Rozumiem Twoje rozterki, tak zostałyśmy wychowane - mamy być grzeczne, ciche, nie upominać się o swoje prawa... bo co ludzie powiedzą?? W ogole się tym noe przejmuj, część będzie gderać pod nosem a część z uśmiechem Cię przepuściDziewczyny, czy korzystacie ze swoich teoretycznych praw pierszeństwa w punktach pobrań, żeby zrobić badania bez kolejki?